Siri için Türkçe maç sonucu güncellemesi

Apple şirketinin akıllı asistan uygulaması olarak bilinen Siri, artık sporseverlere Türkçe bir şekilde her türden bilgiyi aktarabiliyor olacak. 

Siri için Türkçe maç sonucu güncellemesi


Apple şirketinin akıllı asistan uygulaması olarak bilinen Siri, artık sporseverlere Türkçe bir şekilde her türden bilgiyi aktarabiliyor olacak. 

Apple şirketinin akıllı asistanı olarak öne çıkan Siri, dünya üzerindeki en popüler akıllı asistanlardan bir tanesi. 500 milyon adetten çok kullanıcıya sahip olarak popülerliğini koruyan Siri’ye her ay 10 milyar taneden çok soru sorulmakta. Vermiş olduğu hizmet, kullanıcılar tarafından fazlası ile beğenilmekte olan bu asistan, artık sporseverlere vermiş olduğu Türkçe hizmet sayesinde de vazgeçilmezlerden bir tanesi olacak. 

Siri’ye artık adeta bir sporsever diyebilmek olanaklı. Futbol içerisinde Türkiye ve de dünya ligleri, tenis basketbol veyahut daha pek çok spor dalına ait durumdaki bilgileri artık Siriden yardım alarak hızlı bir biçimde edinebiliyor olacaksınız. Yalnızca skorları  da değil, aynı zaman içerisinde oyuncularla ilgili bilgileri ve takım bilgilerini de aktarabileceği açıklanan bu akıllı asistan, kısaca söylemek gerekirse sporseverlerin yeni gözbebeği olarak öne çıkacak. 

Sosyal medya üzerinde ve arkadaş ortamları içerisinde çok sık bir şekilde sık girilmekte olan ''Kim gol kralı?'', ''En fazla kırmızı kart görmüş futbolcu kim?'', ''Messi’nin mi daha fazla golü var, Ronaldo’nun mu?'' şeklindeki  sohbetlerine artık  çok daha net bir cevap sağlayabilecek olduğu açıklanan Siri, tabii ki de NBA takip edenler içinde hizmetlerini aynı titizlik ile sunmakta. 

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.