Disney hayranları Spotify tarafından yapılan açıklamaya sevinecek

Eğer Disney platformuna yönelik olarak (Marvel ile birlikte Pixar, Star Wars ve firmanın sahini olduğu her bir şey) herhangi bir şeye hayran durumdaysanız, muhtemel olarak müziklerini de dinlemeyi çok fazla seviyorsunuzdur.

Disney hayranları Spotify tarafından yapılan açıklamaya sevinecek


Eğer Disney platformuna yönelik olarak (Marvel ile birlikte Pixar, Star Wars ve firmanın sahini olduğu her bir şey) herhangi bir şeye hayran durumdaysanız, muhtemel olarak müziklerini de dinlemeyi çok fazla seviyorsunuzdur. Disney şirketine ait olan bütün filmlerinin ya da animasyonları üzerinde yer alan müzikleri, çıktıkları an itibariyle Spotify platformuna ekleniyor fakat bazı durumlarda bulması çokta zor olabilmekte. Şimdilerde de Spotify platformu, tüm Disney üzerinde yer alan içerikleri ‘'Disney Hub’' adına sahip yeni bir liste içerisinde bir araya getirmiş durumda.

Disney şirketinin imparatorluğuyla alakalı ne düşünüyor olursanız düşünün, popüler  durumdaki kültür üstünde yer alan etkisi  hiç bir şekilde inkar edilememektedir. Ayrıca insanların favorileri haline gelen  Disney filmlerini ya da dizilerini izleyememekte olduğu günler içerisinde Spotify platformu tarafından yapılan bu hamlesi ticari bir şekilde çok daha mantıklı bir durumda görülebilir.

Şu an içerisinde liste üzerinde yer alan çalma listeleri Disney şirketinin hitleri arasından oluşmuş durumda, elbette ki bu ise en üstte Aslan Kral isimli filme ait müziğin bulunduğu anlamına gelmekte. Bunun haricinde ise en iyi durumdaki Star Wars ile birlikte Pixar  ve Marvel müzikleri de bu liste içerisinde yer alıyor

Disney Hub ise şimdilik Birleşik Krallık ile birlikte Amerika Birleşik Devletleri, Güney Afrika,  İrlanda,  Avustralya, Kanada ve 
 de Yeni Zelanda üzerinde aktif bir vaziyette. Çok kısa bir zaman geçtikten sonra dünyanın tamamında açık bir şekilde görüntülenebilir bir durumda bulunmasını ummaktayız.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.