ROG Phone 2 modeli TENAA üzerinde görüntülendi

Asus şirketinin oyuncuları hedeflemekte olan yeni amiral gemisi olarak duyurduğu ROG Phone 2 modeli, Çin sertifika ajanslarından biri olan TENAA üzerinden onayını almış durumda.

ROG Phone 2 modeli TENAA üzerinde görüntülendi


Asus şirketinin oyuncuları hedeflemekte olan yeni amiral gemisi olarak duyurduğu ROG Phone 2 modeli, Çin sertifika ajanslarından biri olan TENAA üzerinden onayını almış durumda. Onay almış olmasıyla beraber TENAA üzerinde listelenmeye başlayan bu cihazın teknik durumdaki özellikleri de tüm açıklığıyla görülmüş oldu ve ASUS şirketi, daha önce çıkan ROG Phone modelinin üstünde çok daha iyi yükseltmeler yapmış. 

TENAA tarafından yapılan listelemesine bakılacak olursa ASUS ROG Phone 2 modeli, 6,59 inç büyüklüğündeki kocaman bir ekranla karşımıza gelmiş olacak; fakat söz konusu bu ekranın çözünürlüğü halen belirsizliğini koruyor. Telefonun Razer Phone 2 modelinde olduğu gibi 120Hz gücündeki bir yenileme hızına sahip olarak gelmesi konusunda beklenti var. Bu devasa ekranla beraber ROG Phone 2 modeli, daha önce karşımıza çıkan modelinden daha büyük bir seviyede bulunacak.  

Büyük ekranla alakalı panelin yanında ROG Phone 2 modeli, batarya ömrüyle alakalı olarakta ROG Phone modelini geçecek. ASUS şirketi, ilk çıkartmış olduğu modeli üzerindeki 4.000 mAh gücündeki bataryanın üstüne çok iyi bir iyileştirme gerçekleştirip ROG Phone 2 modelinde 5.800 mAh gücündeki bir bataryaya sahip olarak çıkacak. Elbette ki TENAA üstünde yer alan bu söz konusu sayıların ''minimum kapasitesini'' kesinleştirdiğini de not etmek gerekli, yani söz konusu bu telefonun bataryası  aslında 5.800 mAh gücünden az  daha yüksek bir seviyede gelebilir. 

TENAA listelemesi içerisinde paylaşılan görüntüler esnasında ROG Phone 2 modelinin ön kısmında  2 adet büyük hoparlör yer alacağını görmekteyiz. Telefonun arka kısmına bakıldığı zamanda ROG’un özel olarak geliştirilen tasarımının yanında 2 adet kamera yer alıyor olacak. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.