Dota Underlords için hangi kahramanların geleceği sızdı

Dota 2  ile birlikte Dota Underlords isimli oyunu oynadıysanız, Dota 2 üzerinde yer alan pek çok kahramanın halen Underlords’a gelmemiş olduğunun farkına varmışsınızdır.

Dota Underlords için hangi kahramanların geleceği sızdı


Dota 2  ile birlikte Dota Underlords isimli oyunu oynadıysanız, Dota 2 üzerinde yer alan pek çok kahramanın halen Underlords’a gelmemiş olduğunun farkına varmışsınızdır. Bu söz konusu durum, en son çıkan Dota istemci güncellemesi üzerine gerçekleştirilen veri madenciliğiyle beraber ortaya çıkmış bilgilere göre değişiklik gerçekleştirmek üzere.

Valve News Network ismine sahip olan bir tane YouTube kanalı, en son çıkan Dota 2 yaması üzerinde tanıtımı yapılan tüm değişikliklerin üstünden geçmiş oldu. Underlords isimli oyuna geleceği açıklanan en büyük seviyedeki oynanış değişikliği ise; referanslar ile birlikte skinler ve de 16 tane daha yeni Dota 2 karakteri olarak öne çıktı. Bu söz konusu karakterler ise; Clinkz ile birlikte  Chen, Dazzle, Dark Seer,  Pangolier, Earth Seeker, Rubick,  Riki,  Storm Spirit,   Spectre, Undying, Sven,  Weaver, Vengeful Spirit ve ayrıca Zeus olarak görülüyor.


İsmi geçmiş olan karakterlerin Underlords ekosistemi için kesin bir şekilde ilave edilip edilmeyecek olduğu şu anda halen gizemini koruyor fakat bazı kahramanların ilave edileceği kesin hale geldi denilebilir. Misal Storm Spirit isimli karakterin oyun dosyaları içerisinde modellemesi ile birlikte skinleri yer alıyor.

Veri madenciliğinin yapılması, aynı zaman içerisinde Underlords isimli oyuna tekrardan oynatma ile birlikte ''Turbo Mode'' benzerindeki daha yeni özelliklerin ilave edileceğini de ortaya çıkartmış oldu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.