Dropbox'tan çok yeni bir özellik

Bulut teknolojisi sistemleri son seneler içerisinde çok fazla kullanılmaya başlanmış bir durumda. İnternet kullanan herkes, dosyalarını herhangi bir bulut platformu üzerine yükleyip çok basit bir şekilde paylaşabilmekteler.

Dropbox'tan çok yeni bir özellik


Bulut teknolojisi sistemleri son seneler içerisinde çok fazla kullanılmaya başlanmış bir durumda. İnternet kullanan herkes, dosyalarını herhangi bir bulut platformu üzerine yükleyip çok basit bir şekilde paylaşabilmekteler. Bu söz konusu sistem en önemlisi ise çok büyük boyutu bulunan dosyaların paylaşılması konusunda ve ayrıca saklanılması konusunda çok büyük bir rol oynamakta.

Dropbox platformu ise, yeni hizmetlerinden bir tanesi olan Dropbox Transfer ile alakalı servisinin özel beta sürümünü başlatmış bir vaziyette. Bu söz konusu yeni hizmet, özellikleri sayesinde kullanıcıların ilgilerini kısa bir zaman içerisinde çekmeyi başaracak gibi gözükmekte.

Dropbox Transfer isimli özellikten bahsedecek olursak dosyaları bulut platformuna ilave ettiği esnada kopyalamakta. Böyle olması ise dosyaların orijinal durumlarının karşı tarafa yollanmasını sağlamış oluyor. Bunun sayesinde söz konusu bu yeni sistem, hali hazırda bulunan sisteme bakıldığında çok büyük bir avantaj sağlamış oluyor. Zira şu anda hali hazırda kullanılan sistem üzerinde dosyalar değiştirildiği zaman, alıcı tarafta değişiklik yapılan dosyaları görebiliyor.

Dropbox Transfer isimli servisin dikkatler çeken bir başka özelliği de 100 GB'lik boyuta sahip bir dosyayı tek defada yükleyebiliyor olması. Bu durum ise Dropbox Transfer hizmetinin, seleflerine bakıldığında çok ciddi bir dosya boyut desteği sunacak olması niteliği taşıyor.


Üstüne üstlük firma, bütün kullanıcıların bu  yeni açıklanan beta programa katılması konusunda da bir olanak sağlamakta. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.