Samsung şirketi gece modu ile alakalı problem yaşamakta

Samsung şirketi, çok kısa bir zaman öncesinde Galaxy Note9  modeli ile birlikte Galaxy S9 modelinin kamera uygulamalarına özel olarak gece modu özelliklerini duyurdu.

Samsung şirketi gece modu ile alakalı problem yaşamakta


Samsung şirketi, çok kısa bir zaman öncesinde Galaxy Note9  modeli ile birlikte Galaxy S9 modelinin kamera uygulamalarına özel olarak gece modu özelliklerini duyurdu. Kullanıcılardan bazıları, söz konusu bu özelliği hiç bir problem olmadan kullanabilmekteyken kullanıcılardan bazıları ise bu özel modun, kamera isimli uygulamanın çökmesine sebep olduğunu belirtmeye başladılar.

Samsung şirketinin forumları üzerinde kullanıcılar tarafından açılmaya başlanan konulara bakacak olursak Galaxy S9 modeli ile birlikte Galaxy Note9 modelindeki cihazlardan bir kısmı, bu  söz konusu mod açıldığında kullanıcılara bir uyarı yolluyor. Uyarı içerisindeyse ''Kameranın Uygulaması Başarısız Oldu.'' ifadeleri bulunan bir hata mesajı yer alıyor ve kamera hiç bir şekilde çalışmıyor.

Birde bu söz konusu ilginç problem her kullanıcıyı aynı seviyede etkilememekte. Kullanıcılardan bazıları söz konusu bu problemi nadiren yaşamakta olduklarını ifade ederken bazıları bir çok deneme yapmalarına karşın kamera uygulamasının çökmüş olduğunu belirtmekteler.

Söz konusu bu konuyla alakalı bir şekilde geçici bir çözüm yolu olabilmesi için fotoğrafların en  ve boy oranlarını varsayılan 4:3'ten özelliğinden 16:9'a çevrilebilmekte fakat bu işlem ise kameranın çekim  kalitesini çok fazla düşürmekte olan bir durumdur. 4:3 oranı ile 12 megapiksel özelliğe sahip bulunan kamera çözünürlüğü, en  ve boy oranları 16:9 yapıldığında tam olarak 9.1 megapiksel özelliğine kadar düşüyor.

Kamera çökmesinin sorununa tam bir şekilde neyin neden olduğu bilinmezliğini koruyor fakat Samsung şirketinin en kısa zaman içerisinde küresel açıdan bir çözüm üretmesi konusunda beklentiler var..

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.