E3 2019 içerisinde karşımızda olacak

Techland şirketinin oyun sektörü için bir hediyesi olarak öne çıkan Dying Light, seriye ait 2. oyunuyla  beraber oyuncuların karşısına çıkmak için hazırlanmakta.

E3 2019 içerisinde karşımızda olacak


Techland şirketinin oyun sektörü için bir hediyesi olarak öne çıkan Dying Light, seriye ait 2. oyunuyla  beraber oyuncuların karşısına çıkmak için hazırlanmakta. Rol yapma ögeleriyle beraber parkur mekaniklerini harmanlamış olan Dying Light 2 isimli yapım, E3 2019 kapsamında bütün detaylarıyla sunulmuş olacak.

Polonya'da merkezi bulunan Techland şirketinin geliştirmiş bulunduğu Dying Light, ilk oyunu ile birlikte çok büyük bir etki yaratmayı başarmıştı. Kıyametten sonraki atmosferi ile parkur mekaniklerini birleştirmiş olan en başarılı oyunlardan birisi olarka öne çıkan Dying Light'ın 2. oyunu, geçmiş olduğumuz sene gerçekleştirilen E3 2018 kapsamında resmen duyuruldu.

İlkine kıyaslandığı zaman komple değişik bir atmosfer sunmaya hazırlanmakta olan Dying Light 2 isimli yapım, parkur mekaniklerini geliştirmek ile beraber rol yapma ögelerini de içerisinde barındırmakta. E3 2018 içerisinde ilk oynanış videosu paylaşılmış olan oyun, E3 2019 kapsamında ise bütün hatlarıyla karşımızda yer alacak. Bu durumun haberi de Dying Light'a ait olan resmi Twitter sayfası üzerinden duyuruldu.

''Dying Light 2 isimli oyunu E3'e getireceğiz. Bugüne kadarki süre içerisinde en iddialı projemizi sunabilmek için sabırsızlanmaktayız. Orda görüşürüz!''

Dying Light 2 isimli oyunun tam olarka ne zaman oyuncularla buluşacak olduğu halen bilinmemekte fakat E3 2019 içerisinde bütün soruların yanıt bulacağı da kesin. Parkur mekanikleri ile birlikte rol yapabilmenin tam olarak nasıl bir deneyim yaşatacak olduğunu hep beraber görmüş olacağız.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.