Ekran hilesi ile çok fazla şaşırttı

Dergiler ile birlikte reklam filmleri içerisinde ünlü kişilerin fotoğrafları üstünde daha çekici görünmeleri amacıyla değişiklik yapılmakta olduğunu senelerdir görmekteyiz.

Ekran hilesi ile çok fazla şaşırttı


Dergiler ile birlikte reklam filmleri içerisinde ünlü kişilerin fotoğrafları üstünde daha çekici görünmeleri amacıyla değişiklik yapılmakta olduğunu senelerdir görmekteyiz. Fakat, OnePlus şirketi tarafından yayınlanmış olan reklam filmi bu durumun akıllı telefonlara sıçramış olduğunu da açıkça gösterdi.

Ekran üzerinden parmak izi okuyucuyla birlikte Snapdragon 845 isimli işlemciye ev sahipliği yapmakta bulunan OnePlus 6T modelin tanıtmak amacıyla bir reklam filmi hazırlığı yaptı. OnePlus şirketinin Instagram ile birlikte YouTube hesabı üzerinde yayınlanmış olan bu reklam filminin bir bölümü fazlasıyla dikkat çekmeyi başardı.

Reklam filminin 43. saniyesi içerisinde OnePlus 6T modeliyle Fortnite oynamakta olan bir kullanıcı görmektesiniz. Bu bahsi geçen sahneyi özel kılmış olan detay, OnePlus 6T modelinin ekran çerçevelerinin gerçek cihaza oran ile yok denilebilecek kadar ince gösterilmiş olması.

OnePlus 6T modelinin alt çerçevesi tamamen ortadan kaldırılırken, yan bölümlerle birlikte ekran çentiği çok daha ince bir duruma getirilmiş. Bu telefon satın almayı isteyenlerin reklam ve de tanıtım videolarına karşı  çok daha dikkatli olmasının gerekli olduğunu bir defa daha kanıtlamakta.


Eğerki yeni bir tane telefon satın almayı istiyorsanız, bir tane mağazada denemenizi şiddetli bir şekilde tavsiye etmekteyiz. Haber görselinde yer almış olan resimde, sol bölümde OnePlus 6T modelinin gerçek tasarımını, sağ bölümde ise reklam filmi içerisinde gösterilmiş olan tasarımı görebilirsiniz.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.