Energizer şirketi 12 Euro tutarındaki telefonuyla gündemde

Genel olarak devasa bataryalarından dolayı gündeme gelmekte bulunan Energizer şirketi, bu defa daha da değişik bir telefonu müşterilerine sunmuş oldu

Energizer şirketi 12 Euro tutarındaki telefonuyla gündemde


Genel olarak devasa bataryalarından dolayı gündeme gelmekte bulunan Energizer şirketi, bu defa daha da değişik bir telefonu müşterilerine sunmuş oldu. Tam bir şekilde hikayesini bilmemekte olduğumuz E12 ismine sahip olan bu telefon, içinde 2 SIM kart girişiyle birlikte bir takım minimal özellikleri de barındırmakta. Telefonun adını ise fiyat etiketinden almış olduğu konusunda bir düşünce var.

Ufak ve çok daha basit bir durumda olan bu telefon sadece 91 gramlık bir ağırlığa sahip ve 50 milimetrelik bir genişliği var. Arama gerçekleştirmekten farklı olarak çokta bir özellik sunmamakta bulunan bu telefonun fiyat etiketine baktığımızda ise telefonu suçlayamamakta olduğumuzu da belirtmekte yarar var.

1.000 mAh gücündeki bir batarya ile karşımıza çıkan bu telefon 1 hafta süren bir bekleme zamanının yanında 8 saate kadar bir müzik deneyimini de telefon sahiplerine sunmuş oluyor. Müzik konusunda girmişken ekranın hemen alt kısmında müziği kontrol edebilecek olduğunuz düğmeler de yer alıyor.

12 euro tutarındaki fiyat etiketine karşın Energizer E12 isimli telefonda hem ön tarafta hem ise arka tarafta kamera yer alıyor. Tabii ki de  48 MP'lik bir özelliği sahip olmasını beklememekte olduğumuz bu kameraların 2 tanesi de VGA şeklinde karşımıza çıkmakta.

2G özelliğindeki bağlantıyı desteklemekte bulunan bu telefon, daha öncesinde de söz ettiğimiz gibi sadece arama yapma konusunda isteği olan kişilerin ihtiyaçlarına bakarak tasarlanmış. Türkiye içerisinde satışa çıkacağı vergisiz durumdaki fiyatı yaklaşık 80 Türk Lirası tutarında bulunan bu telefonun  tam olarak nasıl bir başarı yakalayacak olduğu veyahut herhangi bir başarı yakalamayı başarıp başaramayacağı da çok büyük bir merak konusu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.