Epic Games şirketinden büyük bir yenilik

Fortnite oyununun paylaşılmış olan son geliştirici güncellemesi esnasında ortaya çıkmış olan ''Reboot Vans'' (Yeniden Doğuş Kamyonları), aynı Apex Legends isimli oyunda karşımıza çıkmış olan yeniden doğuş sistemine benzeyen bir mantıkla çalışıyor olacak.

Epic Games şirketinden büyük bir yenilik


Fortnite oyununun paylaşılmış olan son geliştirici güncellemesi esnasında ortaya çıkmış olan ''Reboot Vans'' (Yeniden Doğuş Kamyonları), aynı Apex Legends isimli oyunda karşımıza çıkmış olan yeniden doğuş sistemine benzeyen bir mantıkla çalışıyor olacak. Oyun içerisinde ölmüş durumdaki oyuncular, takım arkadaşlarının düşmüş olan !'Reboot Card'ını (Yeniden Doğuş Kartı) alabilmesi ve onları harita üzerindeki belirli bölgeler üzerindeki ''Reboot Van''a götürmesinin sayesinde yeniden doğabiliyor olacak.

Yeniden doğuş isimli sistemin kurallarına bakılırsa bir oyuncu sadece bir defa hayata döndürülebiliyor olacak ve yeniden doğuş noktalarının sayıları da sınırlı bir durumda olacak. Tabiiki de bu noktaların alanın küçülmesi ile beraber güvenli bölgenin dışında kalabilme ihtimali de yer almakta. Öte yandan oyunculardan bir tanesinin takım arkadaşını hayata döndürdüğü esnada kamyonlardan korna sesi yükselmiş olacak ve sonrasında ışık yayılmaya başlayacak.

Geliştirici güncellemesi içerisinden elde edilmiş olan bilgilere bakılırsa yeniden doğan oyuncular, oyunda olduğu esnada sahip olduğu eşyalar bulunmadan geri dönüyor olacak. Buna ilave bir şekilde 'Reboot Card'larının Apex Legends isimli oyunda olduğu gibi bir zamanlayıcı içerecek olduğu da belirtilmekte. Epic Games şirketinin Apex Legends üzerinde yer alan bu özelliği Fortnite isimli oyuna ilave edilmesinin oyuncular tarafından nasıl yankı bulacak olduğunu da hep beraber görmüş olacağız.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.