Facebook'tan yeni bir tane mizah uygulaması

Facebook platformu, kendi çatısının altında geliştirilmekte olan uygulamalar hususunda çok başarılı bir firma sayılmaz fakat bunu istediği kadar deneyebilecek oldukları bol bir miktarda paraları var.

Facebook'tan yeni bir tane mizah uygulaması


Facebook platformu, kendi çatısının altında geliştirilmekte olan uygulamalar hususunda çok başarılı bir firma sayılmaz fakat bunu istediği kadar deneyebilecek oldukları bol bir miktarda paraları var. Firmanın yeni uygulama  ile alakalı girişimi bu defa genç üyeleri Facebook platformunu geri çekebilmek amacıyla olsa gerek.  

Facebook platformu, çok basit komik videoların, şaka videolarının ve de GIF’lerin bir araya toplanmış olduğu LOL isimli bir uygulama üstünde çalışmakta olduğunu doğruladı. Uygulama  ise şimdilik bütün içerikleri şakalar ile birlikte hayvanlar ve de başarısızlıklar şeklinde 3 kategoriye ayırıyor olsa bile uygulama gelişmeye başladıkça kategorilerin çoğalması da olağan.

TechCrunch’a bakılır ise bu uygulama, içerikleri tekrar Facebook’un en fazla kullanılmakta olan sekmesi Haber Kaynağı bölümünden almakta. Uygulama daha şimdiden, ebeveynlerine gizlilik sözleşmeleri imzalatılmış  haldeki 100 tane lise öğrencisinin tarafından aktif bir şekilde test edilmekte.  

Test aşaması içerisinde bulunan LOL isimli bu özel uygulama, hali hazır bir şekilde Facebook’ta bulunan Watch uygulamasının yerine konulmuş görünmekte fakat bu yalnızca test aşamasına özel olarak olabilir. Belki LOL isimli bu uygulama Watch’ın yerine geçebilir ve Watch uygulamasında yer alan özelliklerde bu yeni mizah uygulamasına aktarılabilir, kim bilebilir.

Facebook platformunun bütün bu çabaları kaybetmiş olduğu kullanıcılarını geri kazanabilmek amacıyla olsa gerek. Zira IGTV ile birlikte Watch benzerindeki beklentileri karşılamamakta olan, ilgi görmemiş uygulamalardan hemen sonra bir hüsran daha firma adına çok fazla iç açıcı olmayacaktır

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.