Fitbit şirketinden çocuklara özel bir akıllı bileklik

Yeni ortaya çıkmış olan Fitbit modellerine bakıldığı zaman fazlasıyla renkli detaylar göz alıyor.

Fitbit şirketinden çocuklara özel bir akıllı bileklik


Yeni ortaya çıkmış olan Fitbit modellerine bakıldığı zaman fazlasıyla renkli detaylar göz alıyor.

Fitbit şirketinin yeni modeliyle alakalı olarak gelmiş olan bilgilere bakıldığı zaman, fazlasıyla renkli görüntülere de rastlayabilmek olanaklı. Bu bahsi geçen renkli görüntüler içerisinde çocuk dostu olan bir spor izleyicisi izlenimi de almayı başarabilirsiniz. Giyilebilir durumda bulunan cihaz; kırmızı ile birlikte mavi ve de sarı benzerindeki daha pek çok ayrıntılı renge de sahip vaziyette.

Fitbit şirketinin yeni modellerinden bir kısmı da çocuklara yönelik bir durumda  olacak. Bu yeni  gelecek olan cihazın suya dayanıklılıkla beraber çocuklara yönelik bir takım özellikler içerecek olması da muhtemel bir şekilde görülüyor. Genel açıdan bakıldığında çok daha genç bir kitleye yönelik olduğu için, öteki Fitbit fitness takipçilerinden çok daha ucuz bir tutarda olması konusunda bir beklenti de oluşmuş oluyor. 

Firmaya ait olan Inspire ile birlikte Inspire HR  isimli popüler durumdaki modelleri, daha fazla sağlık takibi maksatlı olarak kullanıma yönelik. Bu  gelecek olan yeni modeller ise çocuklar için birebir durumda olacak. Fitbit şirketinin çocuklara yönelik 
 olarak geliştirmiş olduğu bu yeni akıllı bilekliklerinin, 2019 senesinin 2. çeyreği geçtikten sonra tanıtılacak olması konusunda da bir beklenti var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.