Fiyatı Epic Games üzerinde yarı yarıya düştü

Massive Entertainment şirketi tarafından geliştirilmiş olan ve 15 Mart 2019 tarihi içerisinde Ubisoft  şirketi tarafından piyasaya çıkartılan çevrimiçi  oynanan aksiyon oyunlarından Tom Clancy's The Division 2 halen gündemden düşmüş değil.

Fiyatı Epic Games üzerinde yarı yarıya düştü


Massive Entertainment şirketi tarafından geliştirilmiş olan ve 15 Mart 2019 tarihi içerisinde Ubisoft  şirketi tarafından piyasaya çıkartılan çevrimiçi  oynanan aksiyon oyunlarından Tom Clancy's The Division 2 halen gündemden düşmüş değil. Oyuncuların arasında sık bir şekilde konuşulmakta olan ve devamlı bir şekilde güncelleme almaya devam eden oyun, Epic Games mağazasında %50 seviyesinde bir indirime girmiş durumda.


Epic Games Store üzerinde yer alan %33 seviyesindeki bir indirimin üstüne 10 dolar ila 10 euro tutarındaki indirimin de binmesi ile beraber fiyatı içerisinde (oyunun normaldeki Epic Games Store  üzerinde yer alan fiyatı 309 Türk Lirası tutarındayken an itibari ile güncel durumdaki indirim yapılmış fiyatı 147,03 Türk Lirası tutarında) %50 oranından daha çok bir düşüş gerçekleşen The Division 2 isimli yapım, 13 Haziran Perşembe gününe kadarki süre içerisinde indirimli fiyatını da koruyor olacak.

13 Haziran 2019 tarihine kadarki süre içerisinde oyunu satın almak için fırsat bulamamış olan kullanıcılar da 24 Haziran 2019 tarihine kadarki süre içerisinde uygulanması sürecek %33 oranındaki bir indirimden yararlanarak The Division 2 isimli yapımın gelmiş geçmiş en düşük seviyedeki satış fiyatlarından faydalanabiliyor olacaklar. Eğerki sizler de Tom Clancy's The Division 2 isimli oyunu fazlası ile uygun bir fiyatla satın alabilmek ve uzun bir zaman boyunca oynamayı istemekteyseniz hemen Epic Games Store'un satış sayfasına giderek satın alabilirsiniz..

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.