Overcooked isimli oyun kısa zaman için bedava oldu

Epic Games şirketinin haftalık bir şekilde bedava duruma getirmiş olduğu oyunlar listesine yeni bir tane  daha ilave edildi.

Overcooked isimli oyun kısa zaman için bedava oldu


Epic Games şirketinin haftalık bir şekilde bedava duruma getirmiş olduğu oyunlar listesine yeni bir tane  daha ilave edildi. Oyun tutkunları tarafından çok büyük bir sabırsızlık ile beklenen ve büyük bir alakayla takip etmiş olduğu kısa zaman için bedava hale gelen oyunlar serimize bugün de Overcooked isimli yapımla devam etmekteyiz. Arkadaşlarınız ile kıyasıya bir şekilde kapışabilecek olduğunuz ve çok daha fazla eğlenceli anlar yaşayabilecek olduğunuz Overcooked isimli yapım, Epic Games Store üzerinde çok kısa bir zaman için komple bedava hale geldi.

Nasıl edineceksiniz?

İlk önce Overcooked isimli yapımın Epic Games şirketi üzerinde yer alan sayfasına girin ve sağ üst kısımdan hesabınıza giriş gerçekleştirin. Epic platformu üzerinde bir yoksa lütfen kendinize hemen yeni bir hesap oluşturarak devam edin. Ekranın orta kısmında yer alan turuncu renge sahip ÜCRETSİZ  yazılı butona basın.

Açılmış olan pencerenin sağ alt kısmında yer alan yeşil renge sahip SİPARİŞ VER şeklindeki buton ile adımları sürdürün. Tebrik ediyoruz. Overcooked isimli yapımı Epic Games üzerinde yer alana kütüphanenize başarılı bir şekilde ilave ettiniz. 

Mavi renge sahip Epic Games Başlatıcı uygulamasını indir şeklindeki buton ile (daha öncesinde hiç bir şekilde indirmediyseniz) Epic Games  isimli uygulamasını hızlı bir şekilde  indirebilirsiniz.

Üst kısımda yer alan adımları tamamladığınız zaman Overcooked isimli yapımı dilemekte olduğunuz gibi oynayabileceksiniz. Özellikle de yakın arkadaşlar ile oynandığı zaman zevkine hiç bir şekilde doyum olmayan Overcooked isimli yapımla çok zevkli saatler geçirecek olduğunuzu da temenni etmekteyiz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.