Fortnite üzerinde yer alan dev ördeğin anlamı ne?

Fortnite isimli platform, etkinliklerini çılgın bir şekilde tanıtması ile ün kazanmış fakat bu defa anlamak ciddi açıdan çok zor.

Fortnite üzerinde yer alan dev ördeğin anlamı ne?


Fortnite isimli platform, etkinliklerini çılgın bir şekilde tanıtması ile ün kazanmış fakat bu defa anlamak ciddi açıdan çok zor. Bu söz konusu etkinliğin büyük sürprizlerinden biri ise Neo Tilted’ın yakın bir bölgesinde yer alan, yeşil güneş gözlüğü bulunan çok büyük bir plastik ördek. Plastik ördeğin  tam olarak ne işe yaramakta olduğu halen çözülebilmiş  bir durumda değil. Kendisinin  aslında 1 milyon değerine sahip bir can barı bulunuyor ve yalnızca kazmalardan hasar alabilmekte.

Ördeğin etrafında yer alan şeyler yok edildiğinde ise hiç bir şekilde etkileşime geçmemekte. Sizler de bahsi geçen bu ördeği kendiniz yakından görmek istemekteyseniz, Neo Tilted’ın güneydoğu bölgesinde kalmış olan E6 bölgesine gidip görebilirsiniz. Eğer çok zorlanacak olursanız da paylaşılan haritalara göz atmanızda yarar var.

1 milyonluk çok büyük bir can değerini yalnızca kazmayla bitirmeye çalışmak ve sonrasında ise hiçbir şey elde etmiyor olmak, oyuncular açısından fazlasıyla can sıkıcı  bir durumda olabilir. Epic Games şirketinin tam olarak ne yapmaya çalışmakta olduğunu ve Fortnite isimli yapımla alakalı olarak tam bir şekilde nasıl bir etkinlik planlamakta olduğunu halen bilmiyoruz fakat bir tahmin yürütürsek eğer etkinliğin aşırı  bir şekilde zor olarak karşımıza çıkacağını da söyleyebiliriz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.