Vivo şirketinden ismi belli olmayan bir telefon

2009 senesinden bu yana faaliyetlerini ara vermeden sürdüren Vivo şirketinin yeni modeli, tekrar alışıldık bir biçimde TENAA üzerinde ortaya çıkmış durumda.

Vivo şirketinden ismi belli olmayan bir telefon


2009 senesinden bu yana faaliyetlerini ara vermeden sürdüren Vivo şirketinin yeni modeli, tekrar alışıldık bir biçimde TENAA üzerinde ortaya çıkmış durumda. Vivo V1921A şeklindeki model numarası bulunan bu telefon 6,39 inç büyüklüğündeki ekrana ve 4.420 mAh gücündeki bir bataryaya sahip olarak gelecek.

Çin  asıllı akıllı telefon üreticilerinden biri olan Vivo şirketinin yeni bir modeli daha  TENAA üzerinde açık bir şekilde ortaya çıktı. V1921A  şeklindeki model numarasıyla karşımıza çıkan bu model, Çin sertifikasyon ajanslarından biri olan TENAA’dan resmi bir şekilde onay alarak yeni gelecek telefon modelinin birkaç tane önemli özelliği de açığa çıkmış oldu.

Bu model, ekran içerisinde yer alacak bir parmak izi tarayıcıyla ile karşımıza çıkacak. Telefonun üzerinde yer alan ekran 6,39 inç  büyüklüğünde olacak ve de  telefonun arka kısmında üçlü kamera yer alacak. Cihazın bütün bunlara ilave bir şekilde 4.420 mAh gücündeki bir bataryaya sahip olarak gelmesi de beklenmekte. 

Görünüş açısından bakıldığında ise bu cihaz, kısa bir zaman önce ortaya çıkmış olan V1913A/T’ye çok fazla benzemekte. 2 tane cihaz da aynı ekran boyutuyla birlikte aynı parmak izi tarayıcısını üzerinde barındırıyor. Ortalıkta dolaşan iddialar ise, cihazın Vivo Y isimli serinin bir parçası olarak karşımıza çıkacağına ve yakın bir zaman içerisinde Çin’de piyasaya çıkartılacağına işaret etmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.