OnePlus telefonu alev aldı

OnePlus şirketi, 2014 senesi içerisinde OnePlus One ismine sahip cihazını piyasaya çıkartıp akıllı telefon pazarı içerisindeki varlığını  iyiden iyiye göstermeye başlamış idi.

OnePlus telefonu alev aldı


OnePlus şirketi, 2014 senesi içerisinde OnePlus One ismine sahip cihazını piyasaya çıkartıp akıllı telefon pazarı içerisindeki varlığını  iyiden iyiye göstermeye başlamış idi. Eski  durumdaki telefonlar, yavaş bir şekilde yerlerini yeni modellere bırakırken telefon değiştirme konusunda bir alışkanlığı bulunmayanlar ya da eski telefon kullanmak mecburiyetinde bulunan kişiler halen eski modelleri kullanmaya devam ediyorlar fakat eski modeller bazı durumlarda istenmeyen sıkıntılar da çıkartabilmekte.
 
OnePlus One kullanıcılardan bir tanesinin telefonu, alev alarak yandı. Gece saatler 03:15 sularında boğucu ve tamamen mide bulandıran bir kokuyla uyanmış olduğunu ifade eden kullanıcı, telefonun ani bir şekilde alev almış olduğunu gördü fakat neyse ki telefon hiç bir şekilde patlamadan, alevi su ile söndürebilmeyi de başardı. 

Bu durum ise, OnePlus One isimli modelin yaşadığı 3. yanma olayı. Bu söz konusu durum, OnePlus şirketine ait telefonların yapım kalitesini sorgulayabilmek amacıyla yeterli bir neden oluşturmamakta fakat söz konusu bu olayın tekrar çok ciddi bir kaza olduğu konusundaki gerçeği de hiç bir şekilde değiştirmemekte. OnePlus Hindistan ise, söz konusu bu olayın ciddiyetini kabul ederek bu konuyla ilgili; ''Bu türde yer alan kazaları çok fazla ciddiye almaktayız. Ekibimiz bu kullanıcıya ulaşarak bilgiler aldı ve olaya yönelik soruşturmalarımız devam etmekte'' şeklinde bir açıklama paylaştı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.