G8 ThinQ modeline ait DxOMark sonuçları gözüktü

Akıllı telefon aldığınız esnada cihazın kamera konusundaki performansının iyi bir seviyede olması, en büyük önceliklerimiz arasında yer alıyor.

G8 ThinQ modeline ait DxOMark sonuçları gözüktü


Akıllı telefon aldığınız esnada cihazın kamera konusundaki performansının iyi bir seviyede olması, en büyük önceliklerimiz arasında yer alıyor. Hangi akıllı telefonun tam olarak  hangi senaryolar içerisinde nasıl bir performans sergilemiş olduğunu bizlerin yerine test etmeyi sürdüren ve bu duruma uygun sonuçları  da ortaya çıkartarak kıyaslama yapmamıza imkan sağlayan DxOMark, LG şirketinin güncel amiral gemisi modeli olarak duyurulan G8 ThinQ modelinin skorlarını paylaştı.

Arka kısmında 12 MP'lik çözünürlüğe sahip ve f/1,5 diyafram açıklığı bulunan ana, 16 MP'lik çözünürlüğe sahip ve f/1,9 diyafram açıklığı bulunan ultra geniş, 12 MP'lik çözünürlüğe sahip ve f/2,4 diyafram açıklığı bulunan telefoto kamerası olmak üzre toplam olarak 3 tane kameraya yer vermiş olan LG G8 ThinQ modeli, DxOMark üstünde genel bir şekilde 96 puan almış oldu.

Fotoğraf performansı ile birlikte 99 ve video kaydetme başarısı ile 89 puana sahip olarak karşımıza çıkan G8 ThinQ isimli model, DxOMark üzerindeki cihazlara bakıldığında, OnePlus 6 modelinin(22. sırada) hemen üst kısmında ve Xiaomi Mi MIX 2S modelinin (20. sırada) hemen alt kısmında olmak üzre 21. sıraya oturmuş oldu.

Daha önceki çok başarılı  durumdaki akıllı telefonlarından V40 ThinQ isimli modeline bakıldığında çok daha başarılı bir  sonuç vermiş olduğu kaydedilen LG şirketinin yeni akıllı telefon modelinin kamera performansının daha da hızlı ve doğru bir duurmda bulunduğu, içeri ortamlarda ve dışarıda renk dengelerini çok yeterli bir biçimde tutturmuş olduğu da kayıt edildi. Otomatik bir şekilde odaklamanın az ışık bulunan ortamlarda çalışmadığı da bildirilenlerin arasında yer alıyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.