OnePlus 7 modelinin depolamasının hızlı olacağı iddia edildi

OnePlus 7 Pro modelinin 14 Mayıs tarihi içerisinde gerçekleştirilecek tanıtımına sadece günler kalmış durumda fakat halen cihaza yönelik söylentilerle beraber sızıntılar sürüyor.

OnePlus 7 modelinin depolamasının hızlı olacağı iddia edildi


OnePlus 7 Pro modelinin 14 Mayıs tarihi içerisinde gerçekleştirilecek tanıtımına sadece günler kalmış durumda fakat halen cihaza yönelik söylentilerle beraber sızıntılar sürüyor. Son günler içerisinde dolaşmakta olan bir söylentiye bakılırsa, OnePlus 7 Pro modelinde süper hızlı bir şekilde depolama sağlayabilecek UFS 3.0 depolaması yer alacak.

UFS 3.0’ın sağlamış olduğu ana özellik okuma ve de yazma hızı olarak öne çıkıyor, bu sebepten dolayı da OnePlus 7 Pro modelinin verileri dâhili depolama üzerine kaydetmesi gerektiği zaman ya da kaydedilmiş bir şeyi aktarması gerektiği zaman tüm bu işlemler fazlasıyla hızlı bir şekilde gerçekleşmiş olacak. Öte yandan UFS 3.0 isimli çipleri çok daha yüksek sıcaklıklarla da başa çıkabilmekte, bu ise açıkça demek olmakta ki eğerki telefonunuz üzerinde çok fazla oyun oynamaktaysanız artık telefonunuz basit bir şekilde ısınmıyor olacak.

Aslına bakılırsa bu söylenti çok daha öncesinde de dolaşmaktaydı fakat son dönemler içerisinde çok sık bir şekilde dile getirildiğinden  dolayı bir nevi kesinleşmiş oldu da diyebiliriz. Tabii ki bu sebepten dolayı Pro modelinin fiyatının da artış göstermedi söz konusu. Söylentilere bakılacak olursa normal OnePlus 7 modeli içerisinde de bu özellik yer almayacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.