Galaxy A8 modeline android pie güncelleme sürprizi

Samsung şirketinin ekran deliğine sahip olarak karşımıza çıkan ilk cihazı olan Galaxy A8s modeli ilk piyasaya sürüldüğü esnada Android Pie işletim sistemi sürümüne sahip durumda bulunmamasından dolayı çok büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı.

Galaxy A8 modeline android pie güncelleme sürprizi


Samsung şirketinin ekran deliğine sahip olarak karşımıza çıkan ilk cihazı olan Galaxy A8s modeli ilk piyasaya sürüldüğü esnada Android Pie işletim sistemi sürümüne sahip durumda bulunmamasından dolayı çok büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Lakin A8s modeli Çin içerisinde Android Pie  işletim sistemi yükseltmesini almaya başlamış bir durumda.


Android Pie işletim sistemi, tek el ile kullanımı basitleştirirken One UI arayüzünü de hesaba katarsak bir takım yeni özellikleri getirmekte. Daha önceki dönem içerisinde Android Oreo isimli işletim sistemi sürümünden Pie işletim sistemi sürümüne yükseltilmiş olan Galaxy S8 modeli ile Galaxy S9 modeli gibi amiral gemisi modelleriyle aynı yoldan gideceği kesinleşmiş olan A8s modeli, Bixby  isimli sesli asistan özelliklerini de güncelleyebilir lakin bu, şu an içerisinde net bir bilgi de değil.

Nisan 2019 tarihine ait güvenlik yamasıyla birleştirilmiş olan Galaxy A8s  modelinin Android Pie  işletim sistemi güncellemesi ilk önce Çin’de yer alan kullanıcılar tarafından indirilebiliyor olacak. Güncellemenin ise zaman içerisinde ülkemiz ile birlikte öteki ülkelere de gelmesi konusunda büyük bir beklenti var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.