Galaxy A80 modeli Avrupa içerisinde satışa çıktı

Güney Kore asıllı teknoloji üreticilerinden biri olan Samsung şirketi, son dönemler içerisinde sık bir şekilde tartışılmakta olan bir konuya en sonunda açıklık getirmiş oldu.

Galaxy A80 modeli Avrupa içerisinde satışa çıktı


Güney Kore asıllı teknoloji üreticilerinden biri olan Samsung şirketi, son dönemler içerisinde sık bir şekilde tartışılmakta olan bir konuya en sonunda açıklık getirmiş oldu. Samsung şirketi, Galaxy A80 modelindeki cihazını Avrupa ülkeleri içerisinde piyasaya çıkarttı. Samsung şirketinin Galaxy A serisiyle alakalı belirlemiş bulunduğu genel ücretlendirme yapma periyoduna bakıldığı zaman az daha pahalı bir şekilde piyasaya çıkartılan Galaxy A80 modeli, Galaxy A90 modelinin daha fazla pahalı olarak gelebileceğini de düşündürmekte.

Samsung şirketinin piyasaya çıkartmış olduğu bu yeni Galaxy A80 modelinin teknik özelliklerine yakınen bir göz atarsak; ilk önce bu model Qualcomm şirketinin Snapdragon 730 isimli işlemcisinden güç alıyor olacak ve bu  söz konusu güç 8 GB'lik bir RAM'le de desteklenmiş olacak. Modelin  üzerinde yer alacak dahili hafıza da 128 GB'lik bir boyutta olacak. 6.7 inçlik bir boyutu bulunan ekranla geleceği açıklanan Galaxy A80 modeli, kullanıcılarına ayrıca FHD+  bir çözünürlük olanağı da sunmuş oluyor. Bütün bu özelliklere ilave bir şekilde Galaxy A80 modeli, 25 watt gücündeki hızlı şarj desteğine sahip 3.700 mAh gücü bulunan batarya ve de Android 9 Pie işletim sistemiyle kutudan çıkıyor.

Bu  söz konusu akıllı telefonla alakalı bir şekilde farklı bir detayda kamera konusundaki özellikleri. Samsung  şirketi bu akıllı telefonun ön kısmında herhangi bir  şekilde kamera kullanımı yapmadı. Bunu yapmanın yerine kızak bulunan bir sistem geliştirilmiş oldu ve bu sistemi devreye aldığınızda telefonun 3'lü özelliğe sahip kamera kurulumu, adeta bir ön kamera gibi bir işlev görmeye başlıyor.

Bütün bu  yeni özellikleri ile beraber Galaxy A80 modelinin Avrupa'daki satış fiyatı 649 euro tutarında (yaklaşık olarak 4.150 Türk Lirası tutarında) açıklanmış vaziyette. Firmanın bu yeni  akıllı telefon modelini öteki ülkeler ile birlikte Türkiye içerisinde tam olarak  ne zaman satışa çıkartacak olduğu da şimdilik bilinmezliğini koruyor.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.