Galaxy A8s modelinin fiyatı kesinleşti

Dünya üzerindeki ilk ekrana gömülü kamerası bulunan akıllı telefonlarından Galaxy A8s modeli fazlası ile iddialı özellikleri sayesinde en sonunda resmiyet kazanmış oldu.

Galaxy A8s modelinin fiyatı kesinleşti


Dünya üzerindeki ilk ekrana gömülü kamerası bulunan akıllı telefonlarından Galaxy A8s modeli fazlası ile iddialı özellikleri sayesinde en sonunda resmiyet kazanmış oldu. Eğer hatırlarsanız Çin içerisinde gerçekleşmiş olan etkinlik kapsamında resmiyet kazanmış olan Infinity-O ekranına sahip Galaxy A8s isimli modelin fiyatı konusunda herhangi bir açıklama gerçekleştirilmemişti.

Lakin bugün meydana gelen bir gelişmeye bakılır ise, ekrana gömülü durumdaki kamerası sayesinde ön plana çıkmış olan A8s modeli Çin içerisinde ön siparişe sunulmuş bir durumda. Böylelikle çok meraklı bir şekilde beklenmekte olan Galaxy A8s modelinin fiyatı da açık bir şekilde kesinleşmiş olmuş oldu.

Çin içerisinde ön siparişe açılmış olan Galaxy A8s modelinin fiyatlarına şu şekilde bir bakacak olursak, 6 GB'lık RAM‘a ve 128 GB'lık bir dahili hafızaya sahip olarak gelen modelin, 2.999 yuanlık fiyat etiketiyle birlikte bizleri karşılamakta. Yaklaşık bir şekilde 435 dolar gibi bir fiyat etiketiyle satışa sunulacak olduğu ifade edilen modelin vergilerde dahil olmadan 2.315 Türk Lirası gibi bir fiyata sahip bulunduğunu görüyoruz.

Halen 8 GB‘lık özelliğe sahip Galaxy A8s modelinin fiyatı konusunda hala resmi bir açıklama gerçekleştirilmedi. Fakat, bahsi geçen bu modelinde 475 dolar tutarında bir fiyat etiketine sahip olarak gelmesi ön görülmekte.

En son ise, bahsi geçen telefonun 31 Aralık 2018 tarihi itibariyle ilk önce Çin’de satışa sunulacak olduğunu da belirtmekte yarar var. Halen, Infinity-O ekranına sahip cihazın Avrupa ile birlikte ülkemize ne zaman  geleceği hususunda herhangi bir açıklamada bulunulmamış olduğunu da belirtmekte bir fayda var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.