Oppo Reno modeli için turuncu renk geliyor

Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden biri olan Oppo şirketi, yeni çıkarılan akıllı telefon serilerinden Reno modelinin ilk modeliyle tamamen başarılı bir  tane ürün piyasaya çıkarttı ve hatırı sayılabilecek bir tüketici çevresinin dikkatini çekmeyi başarmış oldu.

Oppo Reno modeli için turuncu renk geliyor


Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden biri olan Oppo şirketi, yeni çıkarılan akıllı telefon serilerinden Reno modelinin ilk modeliyle tamamen başarılı bir  tane ürün piyasaya çıkarttı ve hatırı sayılabilecek bir tüketici çevresinin dikkatini çekmeyi başarmış oldu. Oppo şirketi, dün gerçekleştirmiş olduğu duyuruyla beraber Oppo Reno modelinin yeni bir tane renk seçeneğini  çok daha tüketicilerin beğenilerine sunulacak olduğunu resmi bir şekilde açıkladı.

Oppo şirketinin açıklamasına bakılır ie Reno modelinin yeni bir renk seçeneği de Mercan Turuncusu olarak karşımıza çıkacak. Cihazın üzerinde yer alan çerçeveler ile birlikte arka paneli ve de  fiziksel durumdaki tuşları komple turuncu renge büründüğü esnada ekran çerçeveleri siyah renklerini korumayı sürdürecek. Normal şartlar içerisinde parlak renkler telefon modellerinin üstünde hoş durmuyor olsa bile Oppo şirketinin paylaşmış olduğu görsel içinde Reno modelinin yeni rengi ile çok daha '‘sevimli’' bir şekilde görünmekte olduğunu söylesek yanlış olmaz.

Mercan Turuncusu rengindeki Oppo Reno modelinin tam olarak nasıl bir fiyat etiketine sahip durumda bulunacağı ve Türkiye de dahil tam olarak hangi pazarlar içerisinde satışa sunulacak olduğu bilinmemekte. Mercan Turuncu rengi Oppo Reno modeli, 30 Mayıs tarihi içerisinde resmi bir şekilde duyurulmuş olacak ve de piyasaya sürülmüş olacak. Fiyat ile birlikte erişebilirlikle alakalı bilgilerin bu söz konusu basın etkinliği içerisinde açıklanması beklenmekte.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.