Galaxy Note 10 modeli üzerinde kulaklık girişi yer almayabilir

Samsung şirketinin yeni duyuracak olduğu cihazlarından Galaxy Note10 modelinin piyasaya sürülmesine sadece 1 ay kadar bir zaman kalmış durumda.

Galaxy Note 10 modeli üzerinde kulaklık girişi yer almayabilir


Samsung şirketinin yeni duyuracak olduğu cihazlarından Galaxy Note10 modelinin piyasaya sürülmesine sadece 1 ay kadar bir zaman kalmış durumda. Telefona ait olan render görüntüleri ise kısa bir zamandan beri internet üzerinde dolanmaya başlamış durumda. En son bir görselse telefon sızıntıları konusunda ünlü Ice Universe tarafından paylaşıldı. Bu fotoğrafa bakıldığında telefon üzerinde kulaklık girişi şeklinde kullanılmakta olan 3,5 milimetrelik jack bulunmuyor. Bu giriş yerine, telefonun üst bölümünde bir tane kızılötesi verici yer alıyor. 

Kızılötesi özelliğine sahip vericiler, cihazların televizyonlar benzerindeki cihazları uzaktan kumanda benzerinde bir aygıt kontrol edebilmelerine fayda sağlayan bir teknolojidir. Bu söz konusu teknolojiye ilave bir şekilde telefonun üst kısmında ortada  bulunan bir  tane delik  ise ön kamera amacıyla kullanılıyor olacak. Telefonun arka bölümünde ise 3D ToF (Time of Flight derinlik algılayan aygıt) yer alan, 3 kamerası bulunan bir sistem de yer almakta.

Bu zamana kadar telefonla alakalı olarak ortaya çıkmış olan görüntüler ile birlikte bilgiler, yeni Galaxy Note10 modeli üzerinde 6.3 inç büyüklüğüne sahip QHD+ Infinity ekranla beraber 12 GB’lik bir boyuta kadar RAM bekleyebilecek olduğumuzu göstermekte. Ayrıca telefon, Android Pie işletim sisteminin üstüne inşa edilmiş olan One UI  isimli işletim sistemine sahip olarak gelecek. 



 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.