Galaxy Note FE modeli Pie güncellemesine kavuştu

Samsung şirketi, Galaxy Note7 modelinin yenilenmiş versiyonu olarak piyasaya sürülen Galaxy Note FE modeline özel olarak Android Pie isimli işletim sistemi güncellemesini paylaştı.

Galaxy Note FE modeli Pie güncellemesine kavuştu


Samsung şirketi, Galaxy Note7 modelinin yenilenmiş versiyonu olarak piyasaya sürülen Galaxy Note FE modeline özel olarak Android Pie isimli işletim sistemi güncellemesini paylaştı. Güncellemeyle beraber cihaz, One UI isimli arayüzüne de kavuştu.

Güney Kore asıllı teknoloji devi olan Samsung şirketi, 2016 senesi içerisinde gerçekleştirmiş olduğu lansman etkinliğiyle beraber phablet kategorisindeki yeni temsilcisi Galaxy Note7 modelinin tanıtımını yapmıştı. Lakin Galaxy Note7 isimli bu model, dünyanın genelinde çok ciddi  bir sayıda ünitenin alev almasından dolayı hızlı bir şekilde piyasadan çekildi. Samsung şirketi, geri çekmiş olduğu Galaxy Note7 modelindeki cihazların bataryasını küçülttü ve güvenliği konusunda emin olduktan  hemen sonra Galaxy Note FE (Fan Edition) ismi ile birlikte tekrardan piyasaya çıkarttı.

Gelmiş olan bilgilere bakılır ise Samsung şirketi, Galaxy Note FE modeline özel olarak Suudi Arabistan içerisinde N935FXXU4CSC4 versiyon ismiyle birlikte Android Pie güncellemesini paylaştı. Güncelleme ise şu anda farklı hangi ülkelerde paylaşıldı bu konuda bir bilgi yok fakat Avrupa ve öteki bölgelerde de paylaşılmasının an meselesi olduğunu söylesek hiç bir şekilde yanlış olmaz. Android Pie işletim sisteminin güncellemesi Galaxy Note FE modeli için yeni Android sürümünün bütün özelliklerinin  yanı sıra One UI  isimli arabirimini de getirmiş oluyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.