Huawei şirketi yeni bir tablet duyurusu yaptı

Huawei şirketi, anavatanı  olan Çin’de gerçekleştirmiş olduğu bir lansmanla beraber P Smart+ 2019 modelinin ve Y6 2019 modelinin Çin versiyonları olarak karşımıza çıkan Enjoy 9S modeli ve Enjoy 9e modeliyle beraber yeni tableti MediaPad M5 Lite modelini de resmi bir şekilde tanıttı.

Huawei şirketi yeni bir tablet duyurusu yaptı


Huawei şirketi, anavatanı  olan Çin’de gerçekleştirmiş olduğu bir lansmanla beraber P Smart+ 2019 modelinin ve Y6 2019 modelinin Çin versiyonları olarak karşımıza çıkan Enjoy 9S modeli ve Enjoy 9e modeliyle beraber yeni tableti MediaPad M5 Lite modelini de resmi bir şekilde tanıttı. 8 inç büyüklüğündeki Full HD bir ekranla beraber karşımıza çıkan MediaPad M5 Lite modeli, Huawei şirketinin orta segmentteki akıllı telefonlarında kullanmakta olduğu Kirin 710 isimli işlemcisinden gücünü alıyor.

Android işletim sisteminin en güncel versiyonu olarak duyurulan Android Pie isimli işletim sistemine sahip olarak gelen Huawei MediaPad M5 Lite modeli, standardın çok daha üstünde bir oyun performansı sunabilmek amacıyla GPU Turbo 2.0 desteğine de sahip. Arka kısmında 13 MP, ön kısmında da 8MP’lik orta seviyede bir kameraya sahip olarak karşımıza çıkan bu cihaz, 5100 mAh gücündeki bir bataryanın yanı sıra 4G LTE desteğine de sahip.

Koyu gri ile birlikte altın renk seçenekleriyle tüketicilerle buluşacak olduğu açıklanan Huawei MediaPad M5 Lite modelinin fiyatlandırması da şöyle olacak.

3GB'lik RAM  ile birlikte 32 GB'lik ROM + Wi-Fİ - 178 Dolar (1.007 Türk Lirası + Vergiler)
4GB'lik RAM ile birlikte 64 GB'lik ROM + Wi-Fi - 208 Dolar (1.177 Türk Lirası + Vergiler)
3GB'lik RAM ile birlikte 32 GB'lik ROM + Wi-Fİ ve 4G - 223 Dolar (1.262 Türk Lirası + Vergiler)
4GB'lik RAM ile birlikte 64 GB'lik ROM + Wi-Fi ve 4G - 238 Dolar (1.347 Türk Lirası + Vergiler)


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.