Galaxy Tab S6 modeline ait özellikler sızdı

Samsung şirketiyle alakalı haberler yapmasından dolayı ün kazanan SamMobile adına sahip web sayfası, birkaç tane daha yeni fotoğraf paylaşımı yaptı.

Galaxy Tab S6 modeline ait özellikler sızdı


Samsung şirketiyle alakalı haberler yapmasından dolayı ün kazanan SamMobile adına sahip web sayfası, birkaç tane daha yeni fotoğraf paylaşımı yaptı. Paylaşmış olduğu bu fotoğrafların Samsung şirketinin yeni çıkartacak olduğu Galaxy Tab S6 modeli olduğunu ifade eden SamMobile platformu, tabletin özelliklerinden bazılarını da ortaya çıkartmış oldu. Galaxy Tab S4 modelinin devam versiyonu şeklinde karşımıza çıkacak olan tabletin adının Galaxy Tab S5 ismiyle gelmesinin yerine Galaxy Tab S6 ismiyle gelmesi konusunda bir karar verilmiş durumda. 

Eğerki söz konus ubu söylentiler doğru durumdaysa, Galaxy Tab S6 modeli Snapdragon 855  isimli popüler yonga setinden gücünü alıyor olacak ve 6 GB'lik bir RAM’e sahip olarak gelecek. İşletim sistemi yönünden bakıldığında da tabletin içerisinde stok bir şekilde Android 9 Pie işletim sistemi yüklü olarak gelecek. Tabletin aynı zamanda, 10,5 inçlik büyüklüğe sahip bir ekranla geleceği ve 64 GB’lık özelliğe sahip bir hafıza  kullanmanın yerine stok bir şekilde 128 GB'lik bir hafızaya sahip olarak geleceği ifade ediliyor. Galaxy Tab S6 modeli, piyasaya çıkartılmış olduğunda 128 GB'lik ve aynı zamanda 256 GB'lik farklı hafıza seçenekleri ile müşterilere sunulmuş olacak. Öteki tablet modelleri içerisinden hiç bir şekilde alışık durumda bulunmadığımız bir biçimde Galaxy Tab S6 modelinin arka tarafında ikili kamera kurulumu bulunuyor. Bütün bunların yanında, tabletin arka kısmında manyetik bir tane S-Pen tutucusu yer aldığını düşünmüş olduğumuz bir bölüm bulunuyor. Tablet öte yandan, yeni S-Pen ile alakalı özellikleri de beraberinde getirecek olabilir. 
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.