Galaxy Xcover 5 modeli FCC içerisinde görüldü

Galaxy XCover 4 modelini Mart 2017 tarihi içerisinde piyasaya çıkartan Samsung şirketinin yeni telefonuyla alakalı bir bilgi ortaya çıkmış durumda.

Galaxy Xcover 5 modeli FCC içerisinde görüldü


Galaxy XCover 4 modelini Mart 2017 tarihi içerisinde piyasaya çıkartan Samsung şirketinin yeni telefonuyla alakalı bir bilgi ortaya çıkmış durumda. FCC (Federal İletişim Kurumu) içerisinde SM-G398FN / DS  şeklindeki bir model numarası bulunan Samsung şirketine ait bir akıllı telefon modeli sertifika almış durumda.

FCC içerisinde Galaxy Xcover 5 modelinin donanımıyla alakalı olarak hiçbir detay bulunmuyor fakat GeekBench isimli test platformu, cihazın  Exynos 7885 isimli işlemci çekirdeğine sahip durumda bulunacağını söylemekte. 32 GB'lık bir depolama alanına sahip olarak karşımıza çıkacak telefonun en azından 3 GB'lik bir RAM'le de desteklenecek olduğu düşünülmekte. Telefonun aynı zaman içerisinde Android 9 Pie işletim sistemiyle beraber gelecek olduğu düşünülüyor. 

Hollanda asıllı perakendecilerden Centralpoint şirketi, SM-G398'i web sayfası üzerinde Xcover 4S adı altında 250 € seviyesinde bir fiyat etiketiyle listelemeye başlamış durumda. Bu söz konusu liste, yeni akıllı telefon modelinin çıkış tarihini 4 Haziran 2019 şeklinde göstermekte. 

Eğer ki Samsung şirketi ciddi anlamda Xcover serisindeki telefonlarını geliştirmeye başlayacaksa, gelecek dönemde yeni modelle alakalı olarak daha çok ayrıntı ortaya çıkmış olacaktır. Günümüz yaşam koşullarında sektör içerisinde sıcak olan bütün trendleri de göze alacak olursak, Xcover modelinin tasarımının global pazarlar içerisinde rekabet edip edemeyecek olduğunu da çok fazla merak etmekteyiz. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.