Game of Thrones oyunuyla alakalı ön kayıtlar açıldı

George R R Martin’in yazmış olduğu Buz ile Ateşin Şarkısı serisi içerisinden uyarlanmış olan HBO  şirketinin yaptığı Game of Thrones isimli dizi, çok büyük bir marka durumuna geldi.

Game of Thrones oyunuyla alakalı ön kayıtlar açıldı


George R R Martin’in yazmış olduğu Buz ile Ateşin Şarkısı serisi içerisinden uyarlanmış olan HBO  şirketinin yaptığı Game of Thrones isimli dizi, çok büyük bir marka durumuna geldi. Yakın zaman içerisinde televizyon üzerindeki yolculuğu (şimdilik) biten bu serinin çok daha yeni bir  tane de mobil oyunu çıkmış olacak.

Android işletim sistemi ile  iOS işletim sistemi telefonlarda oynanacağı açıklanan Game of Thrones: Beyond The Wall ismine sahip oyun, popüler  hale gelen diziden  sadece birkaç asır önce geçiyor olacak. Söz konusu bu hikaye, Lord Commander Brynden Rivers bir diğer adıyla Bloodraven ya da Üç Gözlü Kuzgun şeklinde bilinmekte olan kişinin Duvar’ın arkasıyla alakalı keşif yaptıktan sonra kaybolmuş olduğu noktada başlıyor olacak.

Beyond The Wall isimli oyun, görünüşe bakılır ise ''tur bazına sahip strateji'' oyunu olarak karşımıza çıkacak. Sevmiş olduğumuz karakterleri bir araya getirip, savaş taktikleri yapmış olacak ve söz konusu savaşları da kazanmaya çalışıyor olacağız. İkonik hale gelen karakterlerin her bir tanesi kendi özel kabiliyetlerine sahip durumda bulunacak. Bunun sayesinde savaşların seyrini değiştirmek için çalışıyor olacağız. Oyun içerisinde ilerlemeye çalıştıkça Known World’ün 4 bir taraftan karakterler topluyor olacak ve ekibimizi genişletmiş olacağız. Oyun ise tamamen bedava olacak, oyun içinde satın almaları da destekleyeceği açıklandı.

Oyuna şu an içerisinde kendisine ait resmi internet sitesi üzerinden, Google Play Store mağazası ve  App Store mağazasından ön kayıt yaptırılabilmekte. Ön kayıt yaptırmış olanlara ise oyun içinde türlü hediyeler dağıtılacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.