Google ile Microsoft şirketi barıştı

Kullanmış olduğunuz platformla birlikte uygulama ne olur ise olsun, büyük şirketlerin çekişmelerine kurban gitmiş olan pek çok özellikle yüz yüze kalabilmektesiniz.

Google ile Microsoft şirketi barıştı


Kullanmış olduğunuz platformla birlikte uygulama ne olur ise olsun, büyük şirketlerin çekişmelerine kurban gitmiş olan pek çok özellikle yüz yüze kalabilmektesiniz. Chrome tarayıcısını kurmaya çalışma esnasında ''30 kez Edge kullan gel boşver şimdi!'' şeklinde uyarı çıkartan Microsoft şirketi ile Chrome tarayıcısına bir türlü Windows 10 uyumuna sahip tema getirmemiş olan Google şirketinin yıldızları en sonunda barışmış oldu.

Şu zamana kadar paylaşılmış olan tüm Chrome sürümleri içerisinde, Windows 10 işletim sistemi temanız ne olur ise olsun Chrome  tarayıcısı tabir-i caiz ise ''kafasına göre takılmayı'' sürdürmekteydi. Başlat menüsü ile birlikte öteki pencerelerin temaları  ise Chrome tarayıcısına hiç bir şekilde adapte olmamaktaydı. Bu  bahsi geçen durum  ise çok ama çok yakın bir zaman içerisinde değişmiş olacak.


Haber görseli içerisinde de açık bir şekilde görebileceğiniz gibi artık Windows 10 işletim sistemi temanız hemen Google Chrome isimli tarayıcıya yansımış olacak. Teker teker tema ayarlamak ile uğraşmayı istememekte olan kullanıcılar, bunun sayesinde de anında yeni temayı tarayıcılarının üzerinde görmüş olacaklar.

Yeni geleceği açıklanan bu özelliğin ise henüz test aşamasında olduğunu söylemekte bir yarar var. Ancak siz bu özelliği hiç beklemeden şimdi kullanmak istiyorsanız  Chrome Canary isimli sürümünü bilgisayarınıza kurarak beklemeden kullanmaya başlayabilirsiniz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.