Oneplus 7 modeli 3 tane kamerayla mı gelecek?

OnePlus 7 Pro modelinin ortaya çıkmış olan sızıntılara bakılırsa kızaklı  özelliğe sahip ön kamerasının yanı sıra 3 tane de arka kamerasıyla geleceği bilinmekteydi.

Oneplus 7 modeli 3 tane kamerayla mı gelecek?


OnePlus 7 Pro modelinin ortaya çıkmış olan sızıntılara bakılırsa kızaklı  özelliğe sahip ön kamerasının yanı sıra 3 tane de arka kamerasıyla geleceği bilinmekteydi. Bu zamana kadarki zaman içerisinde yapmış olduğu haberler sayesinde çok büyük bir güven toplamayı başaran Winfuture isimli web sayfasından gelmiş olan yeni sızıntılar ise bu durumu doğrulamakta. Öte yandan OnePlus 7'ye ait standart modelinin 2  tane arka kameraya sahip olarak geleceği de çıkmış olan haberlerin arasında.

Roland Quandt 'ın sağlamış olduğu bu  özel bilgiler, Oneplus7 modeli ve Pro modelinin sırası ile merkezi bir şekilde konumlandırılmış 2 ve üçlü kamera kurulumlarına sahip olarak geleceğini doğruluyor. Standart  durumdaki modelinin kumtaşı ile birlikte naylon ve de silikon kırmızı, Pro modelinin de karbon gri ile birlikte karbon siyah ve de kumtaşı renk seçeneklerine sahip olarak geleceği ifade ediliyor.

Bir zamandır dile getirilmiş olan söylentilere bakılır ise OnePlus 7 Pro isimli modelin açılıp kapanabilme özelliğine sahip ön kamerasıyla firmanın ilk çentik bulunmayan telefonu olacağı ileri sürülmekteydi. Öte yandna QHD+ çözünürlüğüne sahip bir ekranla geleceği ifade edilen bu telefonun 90Hzlik bir yenileme hızıyla beraber HDR 10+ desteğine sahip olarak geleceği de ifade edilen ekranı DisplayMate'den çok daha erken bir açıklamadan dolayı A+ puan almayı başarmıştı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.