Google şirketi arama sonuçları sayfasında tasarım değişikliği yaptı

Arama motorlarının en popüler olanı Google, arama sonuçlarıyla alakalı sayfasının ara yüzü üzerinde çok küçük bir değişiklik gerçekleşti.

Google şirketi arama sonuçları sayfasında tasarım değişikliği yaptı


Arama motorlarının en popüler olanı Google, arama sonuçlarıyla alakalı sayfasının ara yüzü üzerinde çok küçük bir değişiklik gerçekleşti. Aranmakta olan sonuçların filtrelenmiş olduğu kategori kısmına da görseller ilave eden Google şirketi, arama motorunun kullanıcıların deneyimini az bile olsa iyileştirmiş bir durumda bulundu.

Google şirketine ait olan arama motorunu kullanmakta olan kişilerin büyük bir kısmı, dün sabah Google üzerinde bir şey arattıkları zaman arama motorunun arayüzü üzerinde bir yenilik meydana geldiğini fark etmiş oldular. Google üstünden yapılmış olan bir aramanın sonrasında, aranmakta olan ifadeyle alakalı görseller ile birlikte haberler, videolar ve de  alışveriş benzerindeki sonuçların filtrelenebilmekte olduğu bölüm tamamen özelleştirilmişti ve söz konusu bu ifadelerin hemen yan tarafına ilgili ufak görseller ilave edilmişti. 

Kategori filtrelerinin hemen yan tarafına ilave edilmiş olan bu simgeler, Google şirketine ait arama motorunu kullanmakta olan kişiler tarafından çok kısa bir zaman içinde keşfedilmiş oldu. Bu söz konusu yenilik ile beraber Google şirketinin 2019 senesinde üstünde çok fazla çalışmış olduğu materyal tasarım makyajlarına daha yeni bir tanesi daha ilave edilmiş oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.