LG W10 modeliyle alakalı yeni bir görüntü sızdı

Akıllı telefon üretimi yapan firmalar arasında yer  alan rekabet hızlı bir şekilde sürüyor.

LG W10 modeliyle alakalı yeni bir görüntü sızdı


Akıllı telefon üretimi yapan firmalar arasında yer  alan rekabet hızlı bir şekilde sürüyor. Firmalar sayısız bir şekilde telefon modeli çıkartmaktalar ve akıllı telefon sektörünü yakınan takip etme konusunda isteği bulunan potansiyel müşteriler ise söz konusu bu hıza hiç bir şekilde yetişememekteler. Yeni bir tane  telefon modeliyle ilgili haber de LG şirketinden gelmiş durumda. LG şirketinin, gelecek günlerde Hindistan'da duyuracak olduğu yeni uygun fiyata sahip akıllı telefon modellerinden biri olan LG W10, bir defa daha görüntülenmiş oldu. 

LG şirketinin yeni W10 isimli modelinin bugüne kadarki zamanda ortaya çıkmış olan teknik özelliklerine yakınen bir  bakacak olursak; ilk önce LG şirketi, W serisi şeklinde bu yeni telefon modellerini piyasaya sürmüş olacak ve  söz konusu bu modelin sınıfının en düşük durumdaki üyesinin olarak karşımıza çıkacağını söylemek olanaklı gözükmekte. 2 arka kamerası bulunan LG W10 modeli, 8 çekirdekten oluşan ve 2.0 GHz hızına sahip MediaTek şirketinin Helio 12 nmlik bir işlemcisiyle gelecek. Bununla beraber W10 modeli, 4.000 mAh gücündeki bir batarya kapasitesine sahip durumda bulunacak ve LG şirketinin Boombox  isimli hoparlör teknolojisini de bünyesi üzerinde barındırıyor olacak. 

Teknik durumdaki detayları şimdilik çok fazla sınırlı halde bulunan LG W10 modelinin fiyatı da 140 dolar tutarında (yaklaşık olarak 820 Türk Lirası) olarak karşımıza çıkacağı ifade edildi. Bu söz konusu fiyatlandırma tabiiki de Hindistan için belirlenmiş olduğu için, LG W10 modelinin öteki ülkelerle birlikte özellikle de Türkiye içerisindeki fiyatının ne olarak geleceği bilinmemekte. LG şirketinin bu uygun fiyata sahip akıllı telefon modelinin bütün detaylarını ve kesin satış fiyatını öğrenebilmemiz amacıyla, firmanın Hindistan içerisinde yapacak olduğu etkinlikleri beklememiz gerekli.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.