Google şirketi Pixel 3 modelinin fiyatına indirim yaptı

Google şirketi, Pixel 3 modeli ve Pixel 3 XL modelini piyasaya çıkartalı çok bir zaman geçmemiş olmasına karşın yeni modelle alakalı çalışmalara başlamış durumda.

Google şirketi Pixel 3 modelinin fiyatına indirim yaptı


Google şirketi, Pixel 3 modeli ve Pixel 3 XL modelini piyasaya çıkartalı çok bir zaman geçmemiş olmasına karşın yeni modelle alakalı çalışmalara başlamış durumda. Üstelik bu yeni modelin hazırlık aşaması içerisindeyken Pixel 3 modelinin ve Pixel 3 XL modelinin fiyatları içinde indirime gitme konusunda bir tercihte bulundu ve Pixel 3 modeli ile Pixel 3 XL modelinin fiyatları üzerinde 200'er dolar tutarında bir indirim gerçekleştirildi.

Google şirketinin her 2 tanesi de akıllı telefon şeklinde tanımlanmakta olan 2 tane yeni cihazı dün sabah FCC'den resmi onayını aldı. FCC'den geçmiş olan bu 2 tane cihazın model numaraları da A4RG020C ile birlikte A4RG020G şeklinde duyuruldu. Geçmiş olduğumuz haftalarda paylaşılan bir rapor içerisinde, Pixel 3 Lite modelinin G020B  isimli model numarasını taşmakta olduğu ve Pixel 3 XL Lite modelinin ise G020F  model numarasını taşımakta olduğu belirtilmişti.

Dün ortaya çıkmış olan G020C ile birlikte G020G isimli model numaraları da, Pixel 3 Lite modeli ve Pixel 3 XL Lite modelinin Amerika Birleşik Devletleri versiyonları üzerinde yer alacak model numaraları olarak karşımıza çıkmış olabilir. Geçmiş olduğumuz hafta paylaşılan rapor içerisindeki numaralarda Hindistan ve öteki pazarların model numaraları olabilirler. 


Pixel 3 modeli ve Pixel 3 XL modelinin güncel  durumdaki fiyatları şöyle;

Google Pixel 3 modeli 799 dolar tutarındayken 200 dolar tutarında bir indirim alarak 599 dolar tutarında satılmaya başlandı.
Google Pixel 3 XL modeli 899 dolar tutarındayken 200 dolar tutarında bir indirim alarak 699 dolar tutarında satılmaya başlandı

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.