Google şirketinin yeni özelliği reklamcılıkta çığır açacak

Şu anda sadece 2 boyutlu reklamlar egemenliğini sürdürüyor olsa bile yakın bir zaman içerisinde 3 boyutlu özelliğe sahip, artırılmış gerçeklikle desteklenmiş ve de interaktif  bir durumdaki reklamların daha da çok karşımıza çıkacak olduğu büyük bir gerçek.

Google şirketinin yeni özelliği reklamcılıkta çığır açacak


Şu anda sadece 2 boyutlu reklamlar egemenliğini sürdürüyor olsa bile yakın bir zaman içerisinde 3 boyutlu özelliğe sahip, artırılmış gerçeklikle desteklenmiş ve de interaktif  bir durumdaki reklamların daha da çok karşımıza çıkacak olduğu büyük bir gerçek. Google şirketinin tanıtmış olduğu yeni reklam sistemi ise bu tarzdaki reklamların öncülüğünü gerçekleştirebilecek bir seviyede.

Reklam veren kişiler artık interaktif  bir durumdaki 3B reklamları Google şirketinin yeni Swirl formatı ile beraber müşterilerine sunabiliyor olacak. Yeni gelmiş olan bu sistemle beraber kullanıcılar, gelişmiş reklamlar üzerinde yakınlaştırma yaparak 360 derecelik özelliğe sahip  fotoğraflara ulaşıp ürünlerin üstünde çeşitli değişiklikler yapabiliyor olacak.

Google şirketi, son zamanlar içerisinde interaktif  özelliğe sahip 3B reklamlarını belli arama sonuçlarına ilave etmiş bir vaziyette. Bu tarzda yer alan reklamlar şu anda fazlası ile yeni olsalar bile teknolojik durumdaki gelişmelerin sonrasında herkesin beklediği bir yenilik olarak öne çıktığını, bu nedenden dolayı çokta şaşırtıcı bir durumda olmadıklarını belirtmekte bir yarar var.

YouTube isimli popüler platforma gelecek olursak güzellik sektörü tarafından kendi ürünlerini tanıtabilmek amacıyla ‘'AR Beauty Try-On’' adına sahip bir sistemi kullanmakta oldukları bilgisi gezinmeye başladı. Söz konusu bu özellik şu an içerisinde alpha sürümüyle kullanılıyor ve sadece iOS işletim sistemli cihazlar üzerinde kullanılabilmekte.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.