Sony şirketi 8 kamerası bulunan bir telefonla gelecek

Teknolojinin devleri arasında yer alan Sony şirketinin akıllı telefon sektörü içerisine çığır açabilecek çok büyük bir yenilikle gelmesi herkes tarafından bekleniyor.

Sony şirketi 8 kamerası bulunan bir telefonla gelecek


Teknolojinin devleri arasında yer alan Sony şirketinin akıllı telefon sektörü içerisine çığır açabilecek çok büyük bir yenilikle gelmesi herkes tarafından bekleniyor.  Aslında bu beklentinin sebebi de Twitter üzerinde ortaya çıkmış olan bir fotoğraf. Ortaya çıkmış olan çeşitli görseller, Sony şirketinin gelecek dönemler içerisinde piyasaya sürmek için hazırlık yaptığı bir akıllı telefon modelini göstermekte. Bu söz konusu telefon, bu zamana kadar alışmış olduğumuz arka kamerayla alakalı kurumların bütün kurallarını tamamen yeniden yazacağa benzemekte.

Mark J. ise söz konusu bu paylaşımı yaptığı esnada, bu düşüncenin aslında nerden çıkmış olduğunun açıklamasını da yaptı. Zira daha öncesinde de benzeyen paylaşımlar gerçekleştiren Mark J, bu söz konusu bilgiyi  çok önemli bir yerden duymuş olduğunu belirtti fakat kaynağıyla alakalı bir açıklama yapmadı. Ürünün halen gelişim süreci içerisinde yer aldığını da ifade eden Mark J. tasarımın aslında tamamen bu şekilde gelmeyebileceğini fakat Sony şirketinin kamera kurulumu üzerinde 6 tane lens kullanacak olduğunu da belirtti. 


Kameralarla alakalı olarak bütün özellikler detaylı bir şekilde açıklanmadı fakat Sony şirketinin yeni amiral gemisi modeli olarak karşımıza çıkacak olan bu akıllı telefon modelinde kullanıcıların bütün taleplerini karşılayabilecek çok özel bir kamera sistemini geliştirmiş olduğunu söylemekte olanaklı gözükmekte. Gelecek günler içerisinde Sony şirketinden bu akıllı telefonla alakalı olarak tam olarak nasıl bir açıklamanın gelecek olduğu da halen bilinmezliğini koruyor. 

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.