Ne zaman çıkacağı kesinleşti

Pokemon Go isimli yapımla beraber yakınen tanıma fırsatı bulduğumuz geliştirici firmalardan Niantic şirketiyle WB Games şirketi tarafından hazırlanmaya devam edilen Harry Potter isimli artırılmış gerçeklik sunacak oyunun ne zaman çıkacağı kesinleşti.

Ne zaman çıkacağı kesinleşti


Pokemon Go isimli yapımla beraber yakınen tanıma fırsatı bulduğumuz geliştirici firmalardan Niantic şirketiyle WB Games şirketi tarafından hazırlanmaya devam edilen Harry Potter isimli artırılmış gerçeklik sunacak oyunun ne zaman çıkacağı kesinleşti. Bu  söz konusu oyunu  oyun severler tarafından 21 Haziran 2019 tarihi içerisinde deneyimlenmiş olacak.

yapılmış olacak etkinlikle beraber oyunun ne zaman çıkacağı ifade edilirken oyunla alakalı olarak çok ufak bir detay da ortaya çıkmış bir durumda oldu. Ortaya çıkmış olan detaylara bakılır ise Niantic şirketi, Pokemon Go isimli oyunda yapmış olduğu bu etkinlikleri, Harry Potter: Wizards isimli oyun içerisinde de yapmayı planlamakta.

Aslında şöyle bir bakarsak Harry Potter: Wizards Unite isimli yapım, mayıs ayının ilk günlerinden bu yana Yeni Zelanda ile birlikte Avustralya içerisinde beta dahilinde pek çok kişi tarafından oynanabilmekte. Fakat 21 Haziran tarihi içerisinde devam eden beta süreç sona erdirilmiş, ve oyuna ait olan kararlı sürümü kullanıcılara resmi bir şekilde sunulmuş durumda bulunacak. Tarihle alakalı olarak belirtmemiz gerekli olan farklı bir detay ise , Harry Potter: Wizards Unite isimli oyunun ilk önce Amerika Birleşik Devletleri ile birlikte İngiltere'de yer alan Android  işletim sistemi ve iOS işletim sistemi kullanıcılarının hizmetine sunulacak olduğunu, daha sonrasında ise bütün dünya üzerinde yaygınlaşacak olduğudur. 

Fakat bizler ise uygulamaya ait dosyaların platform marketleri içerisine yüklenmesi ile beraber bu söz konusu kurulum dosyaları da 3. taraftaki siteler aracılığı ile yayılmış olacak, Amerika Birleşik Devletleri ile birlikte İngiltere hariç olarak yaşamını sürdüren kullanıcılar ise bu  söz konusu kurulumlarla beraber oyunu oynamaya başlamış olacaklar.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.