Google Stadia kullananlar kullanıcı ismini değiştirebiliyor olacak

Pek çok oyun platformuyla alakalı standart bir özellik haline gelen ad değiştirme özelliği bir takım platformlar üzerinde de bu söz konusu özelliğe zaman kısıtlaması benzerinde sınırlar getirebilmektedir.

Google Stadia kullananlar kullanıcı ismini değiştirebiliyor olacak


Pek çok oyun platformuyla alakalı standart bir özellik haline gelen ad değiştirme özelliği bir takım platformlar üzerinde de bu söz konusu özelliğe zaman kısıtlaması benzerinde sınırlar getirebilmektedir. Google şirketi de Stadia platformu kullanıcılarının istedikleri zaman adlarını değiştirebilmelerine izin veriyor olacak.

PCGamesN platformu ile yapılmış olan röportaj içerisinde Stadia’nın iletişim müdürlerinden biri olan Patrick Seybold, oyuncuların tam olarak ne zaman ister ise adlarını değiştirebilecek olduklarını da açık bir şekilde ifade etti. Daha bu söz konusu  özelliğin Xbox  konsolu ile birlikte  Playstation  konsolu gibi bir ödeme karşılığı gerçekleştirilip gerçekleştirilmeyecek olduğu da halen kesin bir şekilde bilinmemekte. 

Stadia isimli platformun daha Discord ile birlikte Xbox’ın yapmış olduğu gibi aynı adı birden fazla kullanıcının kullanmasına izin vermemiş olacak gibi dursa bile yeteri kadar istek gelir ise Google  şirketi bu söz konusu özelliği kullanıcılara sunacak olabilir. 

Sony şirketi de nisan ayına kadarki bir süre içinde isim değişikliklerini tamamen yasaklamış oldu fakat adınızı değiştirebilmekte olduğunuz anlarda, oyun içinde yer alan ilerlemeniz ile birlikte başardığınız kazanımlarınızı ve oyun içerisinde parayla satın almış olduğunuz veyahut kazanmış olduğunuz oyun paralarını yitirme gibi bir riskiniz de yer alıyor. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.