Güncelleme ile beraber ikonlar değişti

Microsoft şirketi, Office Insider isimli program dahilinde Office ürünlerinin Windows versiyonuna özel bir güncelleme paylaştı

Güncelleme ile beraber ikonlar değişti



Microsoft şirketi, Office Insider isimli program dahilinde Office ürünlerinin Windows versiyonuna özel bir güncelleme paylaştı. Güncelleme içerisinde en fazla dikkat çekmiş olan şeyde Word ile birlikte Excel, PowerPoint ve de Outlook ürünleri dahil olmak üzre değişmiş olan ikonlar. Microsoft şirketi, yeni güncellemeyle birlikte paylaşmış olduğu ikonların duyurusunu birkaç ay öncesinde gerçekleştirmişti. Firma yapmış olduğu duyuru içerisinde bütün ikonların ise halen güncellenmemiş olduğunu da açıkça ifade etti.

Firmanın önemli değişiklikler yapmış olduğu alanlardan biri de Word. firma, makroları da içermekte olan Word dosyaları için temel bir seviye içinde eş yazar desteği özelliğini ilave etti. Microsoft şirketi, bu güncellemeyle alakalı paylaşmış olduğu yazı içerisinde OneDrive üstünden depolanmış olan ''.docm'' uzantısına sahip dosyaların eşzamanlı bir şekilde görüntülenebileceğini ve düzenlenebilecek olduğunu ifade etti.

Eş yazarlıkla ilgili özelliğin güncelleme paylaşıldıktan sonra sonra kullanılabileceği, otomatik kayıtla birlikte gerçek zamanlı yazma özelliklerininde şu anda aktif olmadığı fakat Microsoft şirketinin söylediğine bakılır ise, eş yazarla ilgili özelliği ana dosyalar üstünde kullanılabilmekte olduğu biliniyor.

Bahsi geçen bu güncellemeler şu anda test aşamasında ve birkaç hafta içinde bütün kullanıcılara sunulmuş olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.