Günlük 10 saat boyunca Twitch yayını yapıyor

Pek çok Twitch üzerindeki yayıncı farklı nedenlerden dolayı yayın açabilir.

Günlük 10 saat boyunca Twitch yayını yapıyor


Pek çok Twitch üzerindeki yayıncı farklı nedenlerden dolayı yayın açabilir. Bazıları eğlence amacıyla, bazıları para kazanabilmek amacıyla, bazıları yeni insanlar ile tanışabilmek amacıyla, bazıları da zaman geçirebilmek amacıyla, fakat zylTV adına sahip kullanıcının niyeti de fazlasıyla ciddi.  

ZylTV adına sahip olan Twitch üzerindeki yayıncının babası dördüncü derecede rektum kanseri ve ayrıca kanser karaciğeri ile birlikte akciğerlerine de sıçramış bir vaziyette. Doktorlara bakılır ise babasının söz konusu kanserden kurtularak yaşamda kalma konusundaki şansı %20 seviyelerinde olsa bile zylTV yayıncısı açısından bu söz konusu oranların hiçbir şekilde önemi bulunmuyor. ZylTV isimli yayıncının tek düşünmekte olduğu şey, ne kadar fazla yayın yapabiliyor ise yaparak babasına destek olabilmek. 

Twitch isimli platformun bu konuyla ilgili en uygun ortamlardan biri olduğunu ifade etmekte hiç bir şekilde yanlış olmaz zira ciddi anlamda bu işi tam olarak ne için yapmakta olursanız olun, bu platform zerinde insanların samimiyetinize güvenerek ve sizleri sevmeye başlaması size eninde sonunda çok ciddi bir gelir sağlamış olacaktır. Birde bu şekilde ciddi bir halde atılmış olan bağışlar hiç bir şekilde boşa gitmeyecektir. 

Yayıncının bağışla alakalı hedefi 5.000 dolar tutarında bir para toplamaktı fakat toplanmış olan bağışlar söz konusu bu miktarı aşarak 13.000 dolara kadar yükselmiş oldu. Bu söz konusu bağışlar direkt bir şekilde babasının tedavi masrafları ile birlikte muhtemel seyahat masrafları için harcanmış olacak. 

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.