Snapchat'ten Netflix'e benzer bir ana sayfa teması

Eski dönemlerdeki popülerliğini yavaş bir şekilde yitirmeye başlamış olan sosyal medya platformlarından Snapchat; ''Creator Shows'' ismini vermiş olduğu yeni programıyla alakalı duyuru gerçekleştirmişti.

Snapchat'ten Netflix'e benzer bir ana sayfa teması


Eski dönemlerdeki popülerliğini yavaş bir şekilde yitirmeye başlamış olan sosyal medya platformlarından Snapchat; ''Creator Shows'' ismini vermiş olduğu yeni programıyla alakalı duyuru gerçekleştirmişti. Program içerisinde bulunacak ünlülerin arasında Arnold Schwarzenegger ile birlikte Serena Williams ve de Kevin Hart benzerindeki önemli isimler yer alıyordu.

Firma, şimdi ise bölümleri ard arda izlemeyi basitleştirebilecek yeni bir özellik üstünde çalışmakta. Firmanın özel programlarla alakalı ayıracak olduğu bu sayfa, keşfet sayfası üzerinden ve öteki yayıncıların içeriklerin yer aldığı sayfalardan çok daha değişik olacak.

Uygulamanın iç kısmında şu anda test aşaması içerisinde bulunan ve kullanıcılardan bazılarının keşfet sayfası içerisinden kaydırma yapıp ulaşabilmekte olduğu ''Shows'' (şovlar) isimli sayfa, keşfet isimli sayfaya göre çok daha derli toplu bir şekilde gözüküyor. Adeta bir  yayın platformunun titizliği ile hazırlanmış olan sayfa üzerinde yarıda bırakılmış şovlar ile birlikte abonelik gerçekleştirdiğiniz şovlar da bulunuyor.

Snapchat firmasının sözcüsü firmanın, Şovlar kısmı ile alakalı testler yapmakta olduklarını kesin bir dille doğrulamıştı fakat söz konusu bu bölümün tam olarak ne zaman geniş kullanıcı kitleleri ile buluşacak olduğuna yönelik kesin bir tarih açıklamamıştı.

Fakat firmanın, yeniden güçlenmek amacıyla yapması gerekli olanlardan biri da keşfet sayfası üzerinde yer alan dağınıklığı toparlamak olmalı ve firma testini gerçekleştirdiği yeni özelliği ile bu şekilde adım atma konusunda da kararlı gibi durmakta.  

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.