Harmony Os işletim sistemi ilk olarak hangi cihazda karşımıza çıkacak

Huawei şirketi, kendisine ait olan işletim sistemini geliştirmekte olduğundan söz etmiş ve cihazları üzerinde kendisine ait işletim sistemini kullanmaya başladığını ifade etmişti.

Harmony Os işletim sistemi ilk olarak hangi cihazda karşımıza çıkacak


Huawei şirketi, kendisine ait olan işletim sistemini geliştirmekte olduğundan söz etmiş ve cihazları üzerinde kendisine ait işletim sistemini kullanmaya başladığını ifade etmişti. Amerika Birleşik Devletleri'nin Huawei şirketini kara liste içerisine dahil etmesi ve Google şirketinin Huawei şirketine karşı desteğini durdurmasını kapsamakta olan sürecin içinde pek çok kişi, Huawei şirketinin geleceğiyle alakalı endişeye kapılmaya başlamıştı.

Bu süreç içerisinde, ilk önce HongMeng OS ismiyle karşımıza çıkan fakat daha sonra İngilizce konuşulmakta olan piyasalar içerisinde Harmony OS ismiyle tanınmaya başlayan işletim sistemi, Huawei şirketi tarafından duyurulmuş oldu. İşletim sistemiyle alakalı duyurunun yapılmasının hemen sonrasında tam olarak hangi cihazların bu söz konusu yeni işletim sistemini kullanacak olduğuna yönelik herhangi bir şekilde bilgi yer almamaktaydı.

Ortaya çıkmış olan bu yeni bilgilere bakılacak olursa yeni karşımıza çıkacak işletim sisteminin tam olarak hangi cihazlar üzerinde kullanılacak olduğu da tespit edildi. Huawei şirketinin içinde yer alan bir kişi, Harmony OS ismine sahip işletim sistemini kullanmaya başlayan Honor markasına sahip bir tane akıllı televizyonun yakın bir zaman içerisinde duyurulacak olduğunu ifade etti.

Akıllı telefonların çoğalmaya başlamasıyla beraber bütün dünya üzerindeki televizyon kullanımıyla alakalı oranlar da düşmeye başlamış oldu. Çin içerisinde de durum değişik değildi. Televizyon kullanılması son 3 sene içerisinde %70 oranından %30'a oranında kadar düşmüş olan Çin, televizyon üretici şirketlerin karlarını da düşürmüş hale geldi.


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.