Twitter platformu yanıt gizleme özelliğiyle alakalı testleri bitirdi

Popüler hale gelen sosyal medya platformları arasında yer alan Twitter, son dönemler içerisinde çok fazla tartışılmakta olan bir özellikle alakalı duyuru yaptı.

Twitter platformu yanıt gizleme özelliğiyle alakalı testleri bitirdi


Popüler hale gelen sosyal medya platformları arasında yer alan Twitter, son dönemler içerisinde çok fazla tartışılmakta olan bir özellikle alakalı duyuru yaptı. Twitter tarafından duyurulmuş olan bu yeni özellik kullanıcıların, tweetlerinin altına yapılmış olan yorumları gizlemesi için bir imkan tanımaktaydı. Kullanıcılardan bazıları bu söz konusu özelliği yerinde bulmuş durumdayken bazı kullanıcılar da özgürlüğün kısıtlanacak olduğundan dolayı Twitter platformunu yoğun bir şekilde eleştiri yağmuruna tuttular. Fakat Twitter platformu, bu söz konusu özelliği deneyimleme konusunda kararlı ve popüler durumdaki platform şimdilerde, bu söz konusu özelliği kullanıcıları içinde test ettirmeye başlamış durumda.

Sosyal medya platformları üzerinde ortak bazı sorunlar yer alıyor. Bu söz konusu sorunlar ise troller, sahte durumdaki haberlerin basit bir şekilde yayılabilmesi ve hakaret içeriğine sahip cevaplar. Firma, özel olarak hakaret içeriğine sahip cevapları hedefleyip duyurusunu yaptığı bu özelliği kısa zaman öncesinde Kanada içerisinde test etmeye başlamıştı.

Fakat söz konusu bu özelliğin test edilme işlemlerine başlanmış olması, beraberinde bir takım problemlerin meydana gelmesine de sebep oldu. Özelliği deneyimlemekte olan kullanıcılar, uygulamaları üzerinde bazı çökmeler yaşamaya başladılar. Twitter ise, Android platformlarıyla alakalı test işlemlerinin tamamen durdurulmuş olduğunu ve problemlerin giderildikten sonrasında özelliğin test ile alakalı işlemlerine tekrardan devam edilecek olduğu konusunda bir duyuru yapıldı.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.