iPhone kullanıcıları için WhatsApp ile alakalı yeni bir özellik

Kullanıcılar tarafından uygulamaya giriş yapmadan gelmiş olan mesajları görmelerine olanak sağlamakta bulunan ön izleme özelliği, sesli  durumdaki mesajları da uygulamaya hiç bir şekilde giriş yapmadan açabilme konusu üstüne geliştirilmeye başlandı

iPhone kullanıcıları için WhatsApp ile alakalı yeni bir özellik


Kullanıcılar tarafından uygulamaya giriş yapmadan gelmiş olan mesajları görmelerine olanak sağlamakta bulunan ön izleme özelliği, sesli  durumdaki mesajları da uygulamaya hiç bir şekilde giriş yapmadan açabilme konusu üstüne geliştirilmeye başlandı. Geliştirilmiş  durumdaki bildirimlerin tam olarak ne zaman çıkacak olduğuna yönelik herhangi bir  şekilde bilgi yer almasa bile tam olarak nasıl görünecek olduğuna yönelik bir  tane ekran görüntüsü mevcut.

WABetaInfo isimli platform, Twitter platformu üstünden paylaşmış olduğu ekran görüntüsü ile birlikte WhatsApp uygulamasına gelecek yeni bildirimlerini açık bir şekilde göstermiş oldu. Şu anda halen geliştirme süreci içerisinde yer aldığı ifade edilen bu özelliğin iOS işletim sistemi üzerinde görülmüş olduğu da açık bir şekilde ifade edildi. WABetaInfo isimli platform, bu özellik ile beraber WhatsApp uygulaması kullananların sesli mesajları bildirim paneli içerisinde görebileceklerini de ilave etti. Şu anda söz konusu bu özelliğin tam olarak ne zaman paylaşılacak olduğuna yönelik kesin bir bilgi yer almamakta.

Elbette ki söz konusu bu özelliğin ne zaman karşımıza geleceğine yönelik kesin bir bilginin yer almaması, tahminlerin doğru olmadığı anlamına da gelmemekte. Bu bilgiyi çıkartan kişi, yakın zaman içerisinde WhatsApp'a yapılacak çok büyük bir güncelleme ile beraber bildirim paneli üzerinden sesli mesajları oynatabilme özelliğinin de karşımıza çıkacak olduğunu düşündüğünü da ifade etti. Öte yandan Eylül ayında gerçekleşecek güncelleme ile beraber WhatsApp uygulamasının karanlık moda kavuşacak olduğu da ifade edildi.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.