Nintendo şirketinin yeni konsolu yanlışlıkla paylaşıldı

HonSon ismine sahip olan  video oyun aksesuarları firması, büyük bir yanlışlık yaparak Nintendo şirketinin yeni Nintendo Switch ile alakalı planlarını açığa çıkartmış oldu.

Nintendo şirketinin yeni konsolu yanlışlıkla paylaşıldı


HonSon ismine sahip olan  video oyun aksesuarları firması, büyük bir yanlışlık yaparak Nintendo şirketinin yeni Nintendo Switch ile alakalı planlarını açığa çıkartmış oldu. Sitesi üzerinde yer alan gelecek ürünler listesiyle alakalı güncelleme yapılması sonucunda ortaya çıkmış olan bu özel bilgide Nintendo Switch Mini ile alakalı farklı bir bölüm açılmış oldu.

Haber görseli üzerinden açık bir şekilde görebileceğiniz gibi  stoklar tükenmiş bir durumda olsa bile pek çok yeni ürün gösterilmekte.  Genel olarak koruyucu kılıf ile birlikte  taşıma kutularını içermekte bulunan site üzerindeki asıl olay ise  tabii ki de Nintendo şirketinin karşımıza çıkartacağı yeni konsoluna yönelik bir bilgi edinebilmemiz oldu. Görüntülere yakın bir şekilde baktığınız zaman değişiklikleri görebilmekte bayağı bir olanaklı. Kontrolcülerin direkt bir şekilde sisteme bağlı bir durumda olduğunu görebilmekte olduğumuz fotoğraflar üzerinde fiyatın az daha düşüş gösterip çok daha kompakt bir konsolla karşılaşabilecek olduğumuzu da söylesek yanlış olmaz.


Şu anda cihazın ekran boyutuyla alakalı olarak bir şey söyleyemiyor olsak bile bu olayın hemen sonrasında yakın bir zaman içerisinde Nintendo şirketinin de bir açıklama yapacak olduğu konusunda bir düşünce var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.