Havayolu şirketinden yolcularına Nintendo Switch dağıtımı

Gemiş olduğumuz günler içerisinde Southwest Havayolları şirketiyle San Diego’ya giden yolculara, kek ile birlikte meyve suyu ikilisinden daha da ileri seviye bir sürpriz yapılmış oldu.

Havayolu şirketinden yolcularına Nintendo Switch dağıtımı


Gemiş olduğumuz günler içerisinde Southwest Havayolları şirketiyle San Diego’ya giden yolculara, kek ile birlikte meyve suyu ikilisinden daha da ileri seviye bir sürpriz yapılmış oldu. Uçak içerisinde yer alan yolcular, birer adet Nintendo Switch ve yakın zaman içerisinde çıkmış olan Super Mario Maker 2 isimli oyun hediyesiyle karşılaşmış oldu. 

İlk önce Funimation şirketinin sosyal medya müdürü görevinde bulunan Nicholas Friedman’ın paylaşmış olduğu bilgilere bakılırsa yolcular için birer bilet verildi. Nintendo şirketiyle beraber gerçekleştirilmiş olan bu kampanyaya katılım sağlayan şanslı kişiler, bu söz konusu bileti verip iniş esnasında oyun ile birlikte konsolu da alabilmiş oldular. 


Nintendo şirketi, daha önceki dönem içerisinde de Southwest şirketiyle beraber kampanyalar gerçekleştirmişti. Geçmiş dönemde Wii U isimli konsolları ile birlikte orijinal durumdaki Super Mario Maker isimli ürünü özel bir  tane havayolu taması yapılmış bölümle beraber hediye etmiş olan şirket, o dönem içerisinde de çok büyük  bir dikkat çekmeyi başarmıştı. 

Promosyon ise, zamanlama yönünden bakıldığında da fazlası ile iyi bir dönem içerisinde gerçekleştirilmiş oldu. San Diego içerisinde yapılacak olan Comic Con'a giden yolcuları mutlu etmiş olan bu hediyeler, Nintendo şirketinin yeni yazılımlarıyla birlikte donanımları tanıtmış olduğu bu dönem içerisinde çok büyük bir ilgi çekmiş oldu. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.