Huawei şirketine ait FreeBuds Lite bizim ülkemizde de satışta

Kablosuz kulaklıklarla alakalı popülerlik son zamanlarda artmaya başladı.

Huawei şirketine ait FreeBuds Lite bizim ülkemizde de satışta


Kablosuz kulaklıklarla alakalı popülerlik son zamanlarda artmaya başladı. Samsung şirketinin Galaxy Buds isimli ürünü ve  Apple şirketinin AirPods isimli ürününe yeni bir  tane rakip, Çin asıllı teknoloji üreticiler arasında yer alan Huawei şirketinden gelmiş oldu. Huawei şirkeyi, FreeBuds Lite  ismini vermiş olduğu kablosuz kulaklıklarını Türkiye içerisinde satışa çıkarttı. Ürün, Türkiye içerisinde yer alan pek çok perakendeci tarafından hızlı bir şekilde satışa çıkartıldı.

İlk bakıldığın zaman Samsung şirketi ile Apple şirketine ait kablosuz kulaklıklarının karışımından elde edilmiş gibi gözüken FreeBuds Lite isimli kulaklık, kulak içi tasarımı sayesinde sesle alakalı yalıtımı da maksimum seviyede tutmaya çalışmakta. Huawei şirketine ait olan kablosuz kulaklıkları, siyah ile birlikte beyaz  renklerde olmak üzere 2 değişik renk seçeneği ile birlikte satın alınabilmekte.


Huawei şirketine ait olan  FreeBuds Lite isimli kablosuz kulaklık, tam şarj ile 12 saatlik bir kullanım olanağı sunmakta. Şarkıların değiştirilmesiyle birlikte ses kontrolünün gerçekleştirilmesi amacıyla kontrol yüzeylerinin yer aldığı  bu  yeni kulaklık, tasarımındaki kulak içi yapısı ile birlikte gürültü engelleyebilmekte. Öte yandan mikrofon ile alakalı gürültüyü de engelleyebilmekte olan Huawei FreeBuds Lite isimli kulaklık, kullanıcılar için çok daha iyi bir arama hizmeti sunmayı amaç edinmiş durumda.

Söz konusu bu kulaklık, şarj kutusu ile birle yedek malzemeleriyle geliyor ve ayrıca 1 saat içinde şarj olabilmekte. Kutusu ile beraber yalnızca 45 gramlık bir ağırlığa sahip. 


Yurtdışındaki ülkelerde 119 Euro (yaklaşık olarak 762 Türk Lirası tutarında) tutarındaki bir ücretle satın alınabilmekte olan Huawei FreeBuds Lite isimli kulaklıklar, ülkemiz içerisinde 539 Türk Lirası ila 599 Türk Lirası tutarındaki fiyat aralıklarında satılmakta. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.