Honor 9x modeline ait arka kapak tasarımı paylaşıldı

Honor şirketinin yeni karşımıza çıkacak akıllı telefonlarından 9X modeli, 23 Temmuz tarihi içerisinde duyurulmuş olacak.

Honor 9x modeline ait arka kapak tasarımı paylaşıldı


Honor şirketinin yeni karşımıza çıkacak akıllı telefonlarından 9X modeli, 23 Temmuz tarihi içerisinde duyurulmuş olacak. 7 nm özelliğindeki Kirin 810 modelindeki işlemcinin kullanılmış olduğu ve ayrıca bir çok yeni teknolojinin yer aldığı söz konusu bu modelin teknik özelliklerinin hepsi tam bir şekilde bilinmiyor olsa bile firma, telefonun arka bölümünü göstermekte olan bir fotoğraf paylaşımı yaptı.

Bugüne zamana kadar çıkan bütün söylentiler, Honor 9X modelinin 3'lü kamera kurulumu bulunacağını göstermekteydi. paylaşımı yapılan bu fotoğraf, Honor şirketinin 3'lü kamera kurulumunun bulunacağını doğrulamakta. 

Paylaşımı gerçekleştirilmiş olan 3'lü kamera kurulumunun hemen alt kısmında bir  tane LED flaş yer aldığı da açıkça görülebilmekte. Dikkat çekmiş olan başka bir detaysa telefonun arka bölümünde yer alan X biçimi. Kırmızı ile birlikte mavi renklerden oluşmuş olan bu özel  şekil, aslında çok etkiliyecisi görünüyor olsa bile Honor şirketinin ilk defa uygulamış olduğu bir şey de değil. Firma daha öncesinde piyasa çıkartmış olduğu V20 isimli modelde de benzeyen bir tasarıma imzasını atmış idi. 

Bu zamana kadar açık bir şekilde ortaya çıkmış olan bilgilere bakılır ise Honor 9X modeli; GPU Turbo 3.0 isimli desteğin yanı sıra 20 megapiksellik özelliğe sahip bir ön kameraya, 48 megapiksellik özelliğe sahip bir arka kameraya ve  ayrıca süper  bir gece moduna sahip olarak karşımıza çıkacak. Öte yandan Honor 9X ismi ile birlikte Honor 9X Pro ismine sahip 2 tane değişik modelin piyasaya çıkartılacağı da ifade edilmekte. 23 Temmuz geldiği zaman bu  söz konusu akıllı telefonla alakalı her şey kesinleşmiş hale gelecek.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.