Honor Band 5 modelinin ne zaman tanıtılacağı açıklandı

Bu ayın il günlerinde George Zhao'nun Weibo adına sahip internet sayfası üzerinde paylaşmış olduğu bir fotoğrafla beraber Band 4 isimli cihazın halefi olarak karşımıza çıkacak bileklikle alakalı biraz daha bilgi sahibi olmuş durumdaydık fakat tam bir şekilde detay paylaşımı yapılmamıştı ve söz konusu bu bilekliğin  tam olarak hangi tarihte piyasaya çıkartılacağıyla alakalı bir bilgi de bulunmuyordu.

Honor Band 5 modelinin ne zaman tanıtılacağı açıklandı



Bu ayın il günlerinde George Zhao'nun Weibo adına sahip internet sayfası üzerinde paylaşmış olduğu bir fotoğrafla beraber Band 4 isimli cihazın halefi olarak karşımıza çıkacak bileklikle alakalı biraz daha bilgi sahibi olmuş durumdaydık fakat tam bir şekilde detay paylaşımı yapılmamıştı ve söz konusu bu bilekliğin  tam olarak hangi tarihte piyasaya çıkartılacağıyla alakalı bir bilgi de bulunmuyordu. Firma bu konuyla alakalı ilk adımını atmış olduğu ve Huawei şirketinin alışveriş sitelerinden biri olan VMALL üzerinde Honor Band 5 modelini ön sipariş seçeneğiyle birlikte listelemiş oldu.

Site üzerinde 23 Temmuz tarihine kadarki dönemde 19 Çin Yuanı (15 Türk Lirası tutarında)  tutarında bir depozito ödemesi yapan ilk 500 kişi için ayrıca Honor AM115 modelindeki kulaklığında hediye edileceği açıklandı. Depozito ile alakalı ödeme yapan kişiler daha sonra ise bileklik piyasaya çıkartıldığı zaman son ödemeyi gerçekleştirecek ve bilekliklerinin kendisine gelmesini beklemeye başlayacak. 

Bileklikle alakalı özelliklerinin de aynı daha önce çıkan modelde olduğu gibi gelmesi konusunda beklentiler var fakat tabiiki de bir takım yenilikler olacak. Honor Band 5 isimli model, daha önce çıkan modeli Band 4 üzerinde olduğu gibi uykunuzu takip edebiliyor olacak ve kalp atışıyla alakalı hızınızda ölçüm yapacak fakat bunların yanında söz konusu bu bileklik, kan oksijen seviyenizi de ölçebiliyor olacak ve yorgunluk ile birlikte halsizlik, baş dönmesi benzerindeki durumlarınızı daha önceden sezebiliyor olacak. 

Honor Band 5 isimli cihaz VMALL'da üzerinde sadece Standart seçeneğiyle alınabilir bir vaziyette. Bu ise cihazın bir üst modelinin karşımıza çıkabilecek olduğu konusundaki beklentileri de arttırmakta. Biz kullanıcılar içinse cihazın piyasaya çıkartılacağı 23 Temmuz tarihine kadarki zamanı beklemek kalıyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.