Oppo F11 Pro modeli için Avengers versiyonu yolda

Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden Oppo, firmanın yeni nesilden tam ekrana sahip akıllı telefon modeli olarak öne çıkan Oppo F11 Pro modelini geçmiş olduğumuz ay tüketicilerin beğenisine çıkartmıştı.

Oppo F11 Pro modeli için Avengers versiyonu yolda


Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden Oppo, firmanın yeni nesilden tam ekrana sahip akıllı telefon modeli olarak öne çıkan Oppo F11 Pro modelini geçmiş olduğumuz ay tüketicilerin beğenisine çıkartmıştı. Fazlasıyla etkileyici bir tasarıma sahip olarak çıkan bu cihaz, ön kamerasında açılır ve kapanır bir modüle sahip olarak geldi. Bunun sayesinde cihazın ekranı üzerinde herhangi bir şekilde çentik veyahut delik bulunmamakta.

Oppo şirketi, Marvel'a hayran olan tüketicilere özel olarak yeni bir F11 Pro sürümünü piyasaya çıkartacağını resmi bir şekilde duyurdu. Firma tarafından yapılmış olan açıklamaya bakılırsa OPPO F11 Pro Marvel’s Avengers Limited Edition ismine sahip akıllı telefonu, 24 Nisan gününde yapılacak lansman etkinliğiyle beraber resmi bir şekilde tanıtılmış olacak. Cihazın nerdeyse bütün özellikleri standart durumdaki F11 Pro modeliyle aynı olacak.
Modelde olması beklenen özellikler şöyle;

MediaTek Helio P70 işlemci ile karşımıza çıkacak cihazda 6 GB'lik bir RAM, 128 GB'lik bir depolama yer alacak.
6.5 inç  büyüklüğüne sahip Full HD+ LCD ekranla gelecek cihazın arka kısmında 48 MP + 5 MP çift kamera yer alacak. 16 MP'lik ön kamerasıyla selfie çekilebilecek. Kutusundan Android 9 Pie işletim sistemiyle çıkması beklenen bu cihaz  4.000 mAh özelliğindeki bataryasından gücünü alacak

Oppo şirketi, cihazın tasarımıyla beraber öteki detayları paylaşmış olsa bile cihazın fiyatı şu anda halen bilinmemekte. Özel tasarlanmış bir ürün olarak karşımıza çıkacağı ve Oppo şirketine Marvel ile anlaşma yapabilmek amacıyla çok ciddi bir telif anlaşmasına mal olduğundan dolayı standart olarak gelen Oppo F11 Pro modeline bakıldığında çok daha pahalı bir fiyatta olacağını söylesek yanlış olmaz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.